Milý Ma!0, jak tak čtu tvůj příspěvek. Tak jsi očividně nepřečetl ten můj, ve kterém jsem to všechno vysvětlil. Lehce jsem očekával že to nepřečteš, ale dám si tu práci ti to tady všechno sepsat jako odpovědi k tvému příspěvku. Bav se! 1. věcTvojefmMajo wrote:
Nedal si kmz?
boli tam 3 moji hráči.. Chceš aby mi to dosvedčili?bolo to kmz a ty si sa naschval spýtal opie a tellonga s ktorými nemám dobré vzťahy a napísali že to "nebolo" kmz...
MojeKelin wrote:
Různé PVP
Hráči: Ma!0[iS*, -HF-Kelin
Mapa: Různé (Ave - Water Canal, .:: EDOS ft. Ron1 - Shooter, .:: EDOS ft. Ron1 - Shooter II, Ervin - Shooter I a na další si nepamatuji už.
Jak to bylo: PVP které začalo jako každé vyzváním a pohodovým hraním. Klasicky se runnuje, případně campí a málo kdy padne i KMZ. Což v tomhle případě několikrát padlo, či už úmyslně nebo omylem. Na každé mapě se runnovalo z obou stran, to samé i campilo za stěnou. Poté začal výjezd na sebe, a někdo dá KMZ. Někdy ho zavinil Ma!0, někdy i já Kelin. Ale oba spíše šlo jen o running a ten camp. Z obou stran padlo KMZ snad jednou, pokuď se nepletu. To ani nemluvím o těch PVP, kdy mi Ma!0 dal několikrát KMZ (nepočítám k tomuhle) ale omluvil se a vrátil zpátky cash (vždy přibližně 500,000$-1,000,000$)
Příznak toho, že Ma!0 není schopen přečíst text, či už porozumět textu. Jestli máš zájem, napiš svým přátelům ať se zde také vyjádří, nebude to od věci. Stále by to bylo trvzení proti tvrzení. A ano, správně, zeptal jsem se hráčů -HF-Opie a -DeF-Tellinga, jestli to bylo KMZ, jelikož mně zrovna spectovali i s někým od iS* klanů. Tak jsem se zeptal a prý nebylo. O té tvé gramatice, to nestojí ani za řeč.2. věcTvojefmMajo wrote:
Kde som sa priznal ? Napísal som ak som ti dal dajaké tie kmz vždy som ti to vrátil.. Ale na žiadne sa nepamätám takže tak..
MojefmMajo wrote:
Kelin, ja som to videl takto: Ja som bol dole , ty si bol hore. No, ty si sa rozbehol , letel si ja som strelil, a ty si v tej sekunde vystrelil ale si aj zomrel.. Tá tvoja strela buchla vedľa mňa tak preto som začal horieť a možno to bolo vidno ako kmz ale kmz to v skutočnosti nebolo
nabudúce budem vedieť s ktorými ľuďmi mám chodiť a s ktorými nie.. Nehal som ťa ešte v pvp o 1kk aby si mal 10kk.. To som ti vrátil, čo som tebe dal za tie fpska a zabil ťa.. Ak sa ešte dačo iné stalo a videl si to nejak zle tak povedz...
Lebo všetky pvp kde som ti dal omylom kmz vždy som ti ich vrátil.. Ale keď si mi dal ty kmz.. Tak so vravel, že to kmz nebolo.. Išlo o tie isté peniaze ako teraz.
3. věcTvojefmMajo wrote:
Za 1kmz na 3 dni ban
Si dakt boss..
MojePřečti si pozorně ten příspěvek, kde jsem sepsal ty KMZ. Nemyslím si že to bylo jen jedno KMZ, tak si to prosím ještě jednou pročti. Chápu že je v této generaci nudné něco číst, ale zrovna této situaci by jsi mohl. Jo a s tím bossem, ne nejsem, to je Miki_Cz.
4. věcTvojefmMajo wrote:
Zapamätaj si, že som s tebou skončil a o žiadnom pvp už nevrav.. Najprv si tvrdil, že ja ťa s tým oteavujem a ty si mi to napísal včera asi 100 krát...
MojeAno správně, otravuješ. Dokonce nejen ve hře, ale i na sociálních sitích jako je Facebook. Kde opravdu nemám rád takové kecy. Na Skypu mně je jedno, co mi lidi píšou, ale překvapivě jsi mi tam napsal taky.A ano, správně, poté jsem ti psal ve hře. Aby jsi dal poslední "pojď last vole", ty jsi šel a to bylo už to osudní.5. věcTvojefmMajo wrote:
Nevyjadruj sa už lebo sa mi tu už nechce čítať tie tvoje vtipné historky a vecy ktoré sa stali.. Čau :wave
MojeOno když jsi dostal ty BAN, kterým jsem udělil já. Tak bych se tu vyjádřit měl, jestli jsi to za ty léta co tu je MSHost.cz nepobral. No, číst by jsi to měl, když jde o tvůj BAN, ale přístup máš náramnej. Jestli ti to ale přijde jako obyčejné a vtipné historky, tak jsi blbec. Protože moje příspěvky aspoň objasňují ostatním hráčům, co se vlastně stalo. Tvoje příspěvky dodávájí tolik informací, až se to ani nedá číst. Protože si milý Ma!0 nedokáže po sobě evidentně přečíst pár řádků, aby opravil pár chyb. Které má na jednom řádků hned několik. A na tenhle moment jsem čekal, AHOOOOJ!!