Banned on server Points: 1 178 323
Váš herní nick: Qwesty
Nick administrátora, který vám dal BAN: =FoX=Moki
Váš nick v době BANovaní: Qwesty
Důvod zaBANovaní: Opakované podvádění při pvp
Datum zaBANování: 20.3.15
ID Banu: 6354
Doba trvaní banu: Permanetn Ban
Omluva: Zdravím, hele nevím za co bych se měl omlouvat, takže tu žádná omluva nepadne, ale teď k věci. Administrátor Moki nemá žádný důkazy, že jsem "podváděl" při pvp. Teda ten "podvod" byl takový, že jsme šli normální pvp, ale on asi nevěděl, že na Race se musí umřít a ne dojet jako první, takže od bouchnul a ptal se co je to za "bug". Já mu napsal, že musí vybouchnout, ale on to asi nepochopil, tak jsme šli pvp i po druhý a zase prohrál, tudíž jsem nevinný. A když prohrál těch 15kk, tak hned šel psát do "FoX skupiny", ale jelikož je z FoX, tak se to řeší, ale kdyby to byl nějáký jiný hráč a nebyl z FoX, tak se to neřeší. Tohle je asi všechno. Doufám, že se to vyřeší a nebudou žádný jiný problémy.
Qwesty wrote:
ale jelikož je z FoX, tak se to řeší, ale kdyby to byl nějáký jiný hráč a nebyl z FoX, tak se to neřeší.
Tým chceš povedať že všetkých ostatných môžeš oklamať alebo ako to bolo myslené ? Už to konečne pochop/te že pravidlá platia pre všetkých rovnako.. Proti UB
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum