O mně
Jméno: - Příjmení: - Přezdívka/Nick: StoPP Jak jsem k nicku přišel: Jsem prostě Stopař. Věk: 16 Vzdělání: Zatím jen základní Zájmy: Tenis, hraní her, seriály.
Závislosti: Hraní her, seriály (xD) Nesnáším: Namyšlenost Mám rád: Můj životní cíl: Věnovat se tomu, co mne baví
Oblíbenosti / Koníčky
Oblíbená barva: Černá Oblíbený zpěvák, zpěvačka, skupina: Twenty One Pilots, Green Day. Oblíbený žánr: Rock, punk, trap. Oblíbená hra: CSGO, MTA, Hearthstone. Oblíbený film/seriál: Game of Thrones, Stranger Things, Misfits, Simpsonovi, Daredevil, Sherlock,... Oblíbené místo: - Oblíbené jídlo: Svíčková bejbe Oblíbená kniha: - Oblíbený herní žánr: FPS, Open-World Oblíbený tvůrce her: Bethesda
PC / Elektronika
Co používám: Stolní PC Mám OS: Windows 7 Pro
MTA:San Andreas
Moje oblíbená mapa na MTA: F3ar - In the dark Můj oblíbený gamemode / herní mod: DM, Shooter. Co umím na MTA: Trochu shooter, začátečník v DM. Oblíbený klan: Black::.
MSHost.cz -- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --
Koho nesnáším: - Koho obdivuji: Newbie, Moki, Krů. Můj oblíbený klan: Black::. Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Už je tady zas (Black::.) Moje cíle na MSHost.cz: Be better v DM.
Závěr Vzkaz ostatním:
Last edited by StoPP on Sat 26. Nov 2016 20:05:34, edited 10 times in total.
|