O mněJméno: Jenda
Příjmení: Beránek
Přezdívka/Nick:
uG7Bewas_Jak jsem k nicku přišel: Jmenuji se Beránek a většinu Beránkům se říká Berry
Tak jsem si to upravil na Berys, ale měl to i bratr, tak jsem si vymyslel Bewis a následně jsem to předělal na Bewas_
Věk: 15 (8.2.1999)
Vzdělání: Tento rok jsem vyšel ZŠ Hlušice... Další školní rok jdu studovat na Integrovanou střední školu v Nové Pace v oboru: Mechanik elektrotechnik
Zájmy: Fotbal, fandění a koukání na Chelsea FC :3, PC, pařba s kamarády, FIFA
Závislosti: Fotbal a Chelsea FC
Nesnáším: Drogy a Barcelonu !
Mám rád: Pizzu a hlavně sportování
Můj životní cíl: Hrát dobře fotbal ? Udělat maturitu a nechci aby mě přestalo bavit MTA
Oblíbenosti / Koníčky
Oblíbená barva:
FialováOblíbený zpěvák: BIEBER :3 Ne kecám. Ať je to nějaký pořádný Electro a je mi jedno, kdo to udělal
Oblíbený žánr: Electro
Oblíbená hra: MTA, Ten hnusny Multiplayer o kterem je zakazano mluvit a Divoké Kmeny (tam jsem už fakt dobrej
)
Oblíbený film/seriál: FILM: Forrest Gump ..... SERIÁL: Ordinace v Růžové zahradě
Oblíbené místo: Klubovna naší party
Oblíbené jídlo: Pizza
Oblíbená kniha: Nečtu
Oblíbený herní žánr: Sport a závodní
Oblíbený tvůrce her: EAGAMES, ROCKSTARTS
PC / Elektronika
Co používám: PC a XBOX
Mám OS: Windows 7
MTA:San Andreas
Moje oblíbená mapa na MTA: Irenox v1 adrenaline
Můj oblíbený gamemode / herní mod: DM a DD
Co umím na MTA: No jakž takž mi jde DM a DD..
Oblíbený klan: Mám rád Black a Fox... Proč ? Protože tam nehrají namachrovaní blbečci
MSHost.cz
-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --
Koho nesnáším: Sebe
Koho obdivuji: Hodně lidí, ale předevšim Laxela. To, co on dokazuje na SHOOTU se nedá
1v1 se nedá vyhrát
Můj oblíbený klan: BLACK A FOX
Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Do Black
Moje cíle na MSHost.cz: Být dobrý na DD a DM a stát se jednou zase administrátorem a ten post si udržet.
Závěr
Vzkaz ostatním: Nikdy nedovol aby tě strach z prohry vyřadil ze hry