O mně
Jméno: Christian Příjmení: - Přezdívka/Nick: Kikoš / Kik Jak jsem k nicku přišel: Kikoš - Před 10 lety když jsem hrál s kamarádem na schovávanou a vybafnul na mě tak jsem zapištěl a on řekl "Kikčí Kikoš" Kik - Z pžezdívky Kikoš Věk: 16 Vzdělání: Soukromá Střední Odborná Škola (SSOŠ) Zájmy: MTA, holky, hudba
Závislosti: MTA, hudba
Nesnáším: Arogantní a namyšlené lidi, ryby, koprovou omáčku, křenovou omáčku, játra. Mám rád: Krásné holky, MTA, rodinu, přátelé, méha psa (Baruška), léto. Můj životní cíl: Mít domov, normální krásnou manželku, děti(Prostě normální rodinu), výbornou práci.
Oblíbenosti / Koníčky
Oblíbená barva: Sytá modrá, tmavě zelená Oblíbený zpěvák: Tristam, Eminem, Zatox, Braken Oblíbený žánr: Drumm & Bass, Dubstep, Trap, Drumstep, Glitch Hop, Rap Oblíbená hra: MTA, Metin 2 Oblíbený film/seriál: Trestná lavice, Dva a půl chlapa Oblíbené místo: Domov Oblíbené jídlo: Spaghetti Milagnese Oblíbená kniha: - Oblíbený herní žánr: Závodní, akční Oblíbený tvůrce her: EA, RockStar
PC / Elektronika
Co používám: Notebook Mám OS: Windows 8.1
MTA:San Andreas
Moje oblíbená mapa na MTA(Race): [DM]BriaN vol.13 - We Love Skills II, [SHOOTER]Ave - Water Canal Můj oblíbený gamemode / herní mod: DeathMatch Co umím na MTA: Umím DeathMatch a Mapping Oblíbený klan: eP! - Elite Players
MSHost.cz -- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --
Koho nesnáším: Upřímně to nechci jmenovat Koho obdivuji: Netahlo Můj oblíbený klan: Black::., =FoX= Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: - Moje cíle na MSHost.cz: Admin lvl. 4, rank 1. v Points,Kills,Hunters,Time,Cash
Závěr Vzkaz ostatním: Úžívej života dokud jsi mlád, protože život je dost krátký.
___________________Nikdy si mé jméno neber do huby, pokud ho dobře neznáš!
|