Author |
Message |
MerkyCZ
iS*?^|
|
Posted: Mon 21. Mar 2016 17:37:43 |
|
offline |
'Tractor' |
|
|
|
O mně Jméno: David Příjmení: Kačmář Přezdívka/Nick: MeRKy Jak jsem k nicku přišel: Už ani nevím. xD Věk: 17 k 21.3.2016 Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..) Základní, teď jsem na střední. Zájmy: Fotbal, MTA, a možná i posilování. Závislosti: Kousání nehtů. (Je to blbost ale je to tak xD)
Nesnáším: Namyšlence Mám rád: Normální lidi. Můj životní cíl: Momentálně žádné ale jít si za svými sny. Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: Modrá. Oblíbený zpěvák: (Nebo zpěvačka, či skupina) Pil C, Separ, 2Pac. Oblíbený žánr: Hip Hop, Rap, Chillstep. Oblíbená hra: CS GO. Oblíbený film/seriál: Forrest Gump, Vykoupení z věznice Shawshank. Oblíbené místo: Všude kde jsou v pohodě lidé. Oblíbené jídlo: Svíčková, a klasické české pokrmy. Oblíbená kniha: n/a Oblíbený herní žánr: Akční, Sportovní. Oblíbený tvůrce her: Electronic Arts, Rockstar Games. PC / Elektronika Co používám: (Příklad - PC,Notebook, ...) Notebook Mám OS: (Příklad - Linux,Windows 7, Windows Vista, apod.) Windows 10 MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race): n/a Můj oblíbený gamemode / herní mod: Shooter/OSDM Co umím na MTA: (Příklad - Hrát DM mapy, Shooter , Scriptovat,...) Myslím si že celkem hrát dobře shooter. Oblíbený klan: n/a MSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: Ty lidi kteří dají kmz a neomluví se. Koho obdivuji: Většinu adminů, a ty kteří si jdou za svým. Můj oblíbený klan: n/a Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Momentálně žádného. Moje cíle na MSHost.cz: Dosáhnout 1kk points. Závěr Vzkaz ostatním: Jděte si za svým !
___________________ Well i guess its over.
|
|
Top |
|