Author |
Message |
amateur
Amaterowic!
|
Posted: Mon 26. Sep 2016 23:46:43 |
|
offline |
'Mower' |
|
|
Joined: Sun 06. Dec 2015 23:13:43 Posts: 44 Location: Jablonec nad Nisou
|
O mně Jméno: Pavel Příjmení: Podolník Přezdívka/Nick: Amatteur/Amatér Jak jsem k nicku přišel: Neuměl sem DeathMatch, tak sem jsi dal nick Amatteur abych nebyl za debila Věk: 18 Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..) Základní, Střední-Automechanik Zájmy: Auta, kola, ženy, hry... a prostě to co každý chlap Závislosti: Kolo, PC, přítelkyně.
Nesnáším: Falešné lidi, pavouky, nemoc, zimu. Mám rád: Když je ke mě někdo upřímný a nelže mi do očí, auta, kola... Můj životní cíl: Dostat se na 4X world cup a být aspoň 10. Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: Modrá, Fialová, Zelená. Oblíbený zpěvák:(Nebo zpěvačka, či skupina) Azurit Kingdom Oblíbený žánr: Rap Oblíbená hra: Je jich dost... Need For Speed(ALL), WoT, MTA, GTA. Oblíbený film/seriál: Film- Transformers 1-4, Seriál-Arrow. Oblíbené místo: Můj pokoj kde jsi můžu dělat co chci. Oblíbené jídlo: Špagety Oblíbená kniha: Assasin creed Oblíbený herní žánr: Zavodní, RPG. Oblíbený tvůrce her: Codemasters, Activisions, Electronic Arts. PC / Elektronika Co používám: (Příklad - PC,Notebook, ...) PC-Technické parametry Typ procesoru: Intel Core i7 (Skylake) Velikost operační paměti [GB]: 16 Typ pevného disku: HDD, SSD Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 980 Optická mechanika: DVD Operační systém: Windows 10 Home Procesor Typ procesoru: Intel Core i7 (Skylake) Model procesoru: 6700(3.4/4GHz) Počet jader procesoru: 4 Paměť Typ paměti: DDR4 DIMM Frekvence paměti [MHz]: 2 133 Velikost operační paměti [GB]: 16 Mám OS: (Příklad - Linux,Windows 7, Windows Vista, apod.) Windows 10 home MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race): Packy V13 Můj oblíbený gamemode / herní mod: DeathMatch Co umím na MTA: (Příklad - Hrát DM mapy, Shooter , Scriptovat,...) DM, Shooter. Oblíbený klan: |RR|-RoadRiders, [BJ]-Black Jackals MSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: Takhle se to říct nedá, vadí mi víc lidí ale neznám nikoho s kým bych jsi úplně nerozuměl.. Koho obdivuji: |BJ|Case, -HF-DeioN# . Můj oblíbený klan: |RR| RoadRiders, [BJ] Black Jackals. Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: |RR| kdyby bylo Moje cíle na MSHost.cz: Mít 1000 hunters a kills Závěr Vzkaz ostatním: Nesuď člověka podle chování na MShostu, V realném životě je ještě horší
___________________Cpt. CaptaiNs TE^ Team_Endlless -HF- -Have Fun- [BJ] - Black Jackals ~eN^- evolutioN^Začínal sem dole, na rohu tam venku.
|
|
Top |
|