Author |
Message |
ThePro
TheProX^
|
Posted: Fri 11. Nov 2016 15:47:20 |
|
offline |
'Monster Truck' |
|
|
|
O mně
Jméno: Just Ask Příjmení: Genetikk Přezdívka/Nick: ThePro Official Jak jsem k nicku přišel: Just like this. Věk: 15 Vzdělání: Škôlka (1x som v nej prepadol), Základná Škola (2 roky som prespal) Zájmy: Rap
Závislosti:
Nesnáším: Ľudí čo furt musia niekoho otravovať. Mám rád: Music Můj životní cíl: That´s a secret.
Oblíbenosti / Koníčky
Oblíbená barva: Black & Blue Oblíbený zpěvák: Killaz Oblíbený žánr: Rap Oblíbená hra: CS:GO Oblíbený film/seriál: F&F Oblíbené místo: At PC. Oblíbené jídlo: Pirohy Oblíbená kniha: I have no experience, with this. Oblíbený herní žánr: Simulátory, Teamwork, FFS. Oblíbený tvůrce her: Ubisoft
PC / Elektronika
Co používám: ProBook (By HP) Mám OS: Windows 8 (Shit...)
MTA:San Andreas
Moje oblíbená mapa na MTA: Genetikk - Just Business Můj oblíbený gamemode / herní mod: Shooter Co umím na MTA: Nothing Oblíbený klan: [SKOM] [TPOF] Hyena. ProX Clan
MSHost.cz
Koho nesnáším: Všechny rusáky, a namyšlený hráče. Koho obdivuji: Genetikk. Můj oblíbený klan: ProX Clan Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: ProX Clan Moje cíle na MSHost.cz: End there.
Závěr Vzkaz ostatním: If you hate me, then don´t stop, hate is better than life in quite.
|
|
Top |
|