offline |
'Elegy' |
|
|
Joined: Thu 02. Apr 2015 11:11:38 Posts: 117 Location: Bratislava
|
O mně Jméno: Patrik Příjmení: / Přezdívka/Nick: Sajtim Jak jsem k nicku přišel: Chcel som nick ktorý nikto nemá tak som si nejak poskladal písmenká a vyšlo toto. Věk: 19 Vzdělání: SŠ Zájmy: Cestovanie, CS:GO, MTA, starožitnosti, nakupovanie Závislosti Nesnáším: Hadov, škrípanie polystyrénu, plyš, zimu, politikov, namyslených ľudí, ľudí čo nepoznajú slovo hygiena, lagy, obmedzené dáta v mobile, reklamy na alzu, huspeninu, pečienku, borovičku, vrelú polievku, klamárov, Adama Sandlera, Filmy Zdeňka Trošku, masmédiá, slniečkarov, feťákov, colníkov, studenú kávu, zlých čašníkov/baristov, teplé pivo, neúprimnosť, chlapcov s povolaním syn, keď sa ubližuje ženám/deťom, internetových hrdinov, stres,... (je toho fakt dosť no ) Mám rád: Úprimných a čestných ľudí, spravodlivosť, pivo, opak vyššie uvedených vecí,... (tiež by to bolo na dlho) Můj životní cíl: Vo svojom živote chcem dosiahnuť aby ma ľudia rešpektovali rovnako ako ja rešpektujem ich. Aby som pomohol každému tak ako len viem. Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva:biela čierna Oblíbený zpěvák: Unicorn Blood <3 Oblíbený žánr: Nemám určený presný žáner Oblíbená hra: Crash Bandicoot 3: Warped Oblíbený film/seriál: Nedotknuteľní, všetko okolo Star Treku, Marvelu, Futurama Oblíbené místo: Doma Oblíbené jídlo: Granadír Oblíbená kniha: Vlk z Wall Street, Krstný otec Oblíbený herní žánr: FPS Oblíbený tvůrce her: Rockstar, Valve, Naughty Dog PC / Elektronika Co používám: PC Mám OS: Win 8.1 MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race): Žiadna Můj oblíbený gamemode / herní mod: Shooter, 7t, Capture the flag Co umím na MTA: Hrať Oblíbený klan: -HF- , Black::. , ZF MSHost.cz Koho nesnáším: Zatiaľ sa nenašiel nikto koho by som vyslovene neznášal Koho obdivuji: Všetkých čo to vedia hrať bez toho aby pri tom sedeli celý deň. Můj oblíbený klan: -HF- Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Zatiaľ mi stačí tento ale ak Riško nejaký založí určite tam budem! Moje cíle na MSHost.cz: Dať huntera na DM.. Závěr Vzkaz ostatním: Správajte sa k iným slušne aj keď sa tak oni k vám nesprávajú. Pretože nikdy nesmiete klesnúť na takú úroveň, na akej sú tí čo vás urážajú.
___________________Ajtak som fešák
|
|