Author |
Message |
Madik
Black::.Madik
|
Posted: Mon 26. Sep 2016 12:08:09 |
|
offline |
'Hunter' |
|
|
Joined: Sat 20. Sep 2014 15:29:00 Posts: 754 Location: Gabčíkovo Slovakia
Admin Level: 3 Points: 2 070 852 Cash: $1 263 367
|
O mně Jméno: Peter Příjmení: Perduk Přezdívka/Nick: Madik. Jak jsem k nicku přišel: Vymyslel mi ho Kelin .. Věk: 19 Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..) Základné. Stredne Zájmy: Hokej, Basketbal, Futbal. Závislosti: Cigarety (nikotín)
Nesnáším: Násilie, Povyšovanie. Mám rád: Rodinu, Mier, Lásku Můj životní cíl: Makať na sebe, mat skvelu rodina a pracu ktora ma bude bavit.. Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: červená a modrá. Oblíbený zpěvák(Nebo zpěvačka, či skupina): H16, DMS, 2Pac, Biggy, The Game atd atd.. Oblíbený žánr: Rap (HIP-HOP), Trap... Oblíbená hra: Je ich vela.. Oblíbený film/seriál: Burlive víno, kobra 11, zelená míle, Oblíbené místo: Doma a vonku. Oblíbené jídlo: Všetko čo sa dá jesť :3..(Ale asi skôr tie nase Slovenske klasiky. Oblíbená kniha: Brothers in wars, Majk Spirit kniha. Oblíbený herní žánr: FPS, RPG.. Oblíbený tvůrce her: R*, EA, Bohemia PC / Elektronika (Příklad - PC,Notebook, ...): PC (Příklad - Linux,Windows 7, Windows Vista, apod.) Windows 10 MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race): Nemám. Můj oblíbený gamemode / herní mod: Shooter a DM. Co umím na MTA:(Příklad - Hrát DM mapy, Shooter , Scriptovat,...):Shooter, Dm a sem tam si dam aj niaky ten Mapping Oblíbený klan: Black::. ScorpionsMSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: Všetkých čo porušujú pravidlá a potom plaču že majú ban .. Koho obdivuji: Moju top crew Black::. gang .. Celý Admin Team a potom hráčov, ktorých ostatný neskazili svojim správaním. Můj oblíbený klan: Black::. Scorpions Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Už som v klane, takže do žiadneho. Moje cíle na MSHost.cz: Chcem byt adminom az do konca tohto servera A take funny ciele asi top 20 v Shooter a Dm. Závěr Vzkaz ostatním: MIER
___________________„Zmeň svet tým, že zmeníš seba!“Majk SpiritBlack Scorpions 4 EVER!
Last edited by Madik on Mon 06. Apr 2020 17:53:41, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Madik
Black::.Madik
|
Posted: Mon 06. Apr 2020 13:07:25 |
|
offline |
'Hunter' |
|
|
Joined: Sat 20. Sep 2014 15:29:00 Posts: 754 Location: Gabčíkovo Slovakia
Admin Level: 3 Points: 2 070 852 Cash: $1 263 367
|
Edit:6.4.2020
___________________„Zmeň svet tým, že zmeníš seba!“Majk SpiritBlack Scorpions 4 EVER!
|
|
Top |
|