Author |
Message |
Richard
Richard^
|
Posted: Thu 12. Nov 2020 18:52:31 |
|
offline |
'Infernus' |
|
|
Joined: Mon 22. Sep 2014 15:35:53 Posts: 533 Location: Slovakia
|
O mně Jméno: Richard Příjmení: - Přezdívka/Nick: Richard^ Jak jsem k nicku přišel: - Věk: 17 Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..) Stredná Elektrotechnická Zájmy: Ženy, auta Závislosti: Cigarety, pivo neviem čo ďalej
Nesnáším: Keď si myslí niekto o sebe že je niečo viac. Mám rád: Mier, Rodinu a Kamarátov ktorý pri mne stoja dlhú dobu. Můj životní cíl: Dokončiť školu, venovať sa tomu čo ma baví. Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: červená, fialová, čierná Oblíbený zpěvák: (Nebo zpěvačka, či skupina)Separ, DMS, Michajlov, Osamelý Osem... je ich dosť. Oblíbený žánr: Rap, Hip-Hop, DnB Oblíbená hra: Už žiadnu ani nemám. Oblíbený film/seriál: Fúha, nato už ani čas nemám Oblíbené místo: Nejaký výhľad, Pumpa.. Oblíbené jídlo: Palacinky, Kebab, Pizza Oblíbená kniha: Knihu som nemal par rokov v ruke. Oblíbený herní žánr: FPS, Simulacie Oblíbený tvůrce her: Nemám žiadneho. PC / Elektronika Co používám: (Příklad - PC,Notebook, ...)PC Mám OS: (Příklad - Linux,Windows 7, Windows Vista, apod.)Windows 10 Pro MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA: Asi žiadna. Můj oblíbený gamemode / herní mod: DD, DM Co umím na MTA: (Příklad - Hrát DM mapy, Shooter , Scriptovat,...)Dať hunter na nejakej tej mape Oblíbený klan: -MSHost.cz -- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: - Koho obdivuji: Všetkých Můj oblíbený klan: -
Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Black::. - Black Scorpions Moje cíle na MSHost.cz: Žiadne už nemám, ale niekedy to bol byť adminom na MSHoste. Závěr Vzkaz ostatním: Milujte sa, množte sa.
|