Author |
Message |
MrM4sl0
^MrM4sl0<~LxG//
|
Posted: Wed 29. May 2013 20:04:43 |
|
offline |
'Hunter' |
|
|
Joined: Sat 16. Jun 2012 22:18:43 Posts: 1700 Location: Mars -> Havířov
|
O mně Jméno: Martin Příjmení: Slíva Přezdívka/Nick: MrM4sl0 (-sK-^MrM4sl0<~) Jak jsem k nicku přišel: Pokud se kouknete na první 2 písmena jména a přímení tak k tomu dojdete a ta 0 je tam ať to nějak vypadá Věk: 15 Vzdělání: Ukončená ZŠ. 1 ročník SŠ Zájmy: PC, Masturbace Sex. orientace: Zaměřuji se na ženy... Závislosti: Jednoduše řečeno... PC
Nesnáším: Kids from MSHost Mám rád: Svoji pravou ruku Můj životní cíl: --- Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: Černá, Modrá, Oranžová Oblíbený zpěvák (kapela): Avenged Sevenfold, Three Days Grace, Crown the Empire, dangerkids, Evans|Blue, Atreyu, Breaking Benjamin, Drowning Pool, Killswitch Engage, Sick Puppies, Good Charlotte, Example Oblíbený žánr: Rock, Metal Oblíbená hra: GTA:SA, FlatOut 1 a 2, Saints Row 2 a The Third, NHL 07, 08 a 09 Oblíbený film/seriál: Prci, prci, prcičky všechny a... no prostě komedie Oblíbené místo: Doma u PC Oblíbené jídlo: BACON STRIPS Oblíbená kniha: Nečtu knihy.. ale když tak Kamasutra Oblíbený herní žánr: Závodní :3 Oblíbený tvůrce her: THQ, Bugbear, EA Sports PC / Elektronika Co používám: Notebook: Asus <3 Mám OS: W8 MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race): FakeDeath v9 Můj oblíbený gamemode / herní mod: DM Co umím na MTA: DM Oblíbený klan: -sK- Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: ---MSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: Děti tzn. většinu hráčů tady. Koho obdivuji: De@dm@n Kdo je / byl největší blbec na foru nebo serveru a proč: --- Můj oblíbený klan: --- Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: --- Moje cíle na MSHost.cz: Zrušit to tady celé. Závěr Vzkaz ostatním: De@dm@n - náš honimír
Top |
|