Author |
Message |
*Wiru[S]#<~
|
Posted: Wed 29. May 2013 20:40:45 |
|
offline |
'Mower' |
|
Joined: Tue 01. Jan 2013 17:21:17 Posts: 31 Location: Tajné :D
|
O mně Jméno:Marek Příjmení: / Přezdívka/Nick:[LnD]^#Wiry#^ Jak jsem k nicku přišel: Vyskočil mi Vir přes celou obrazovku Věk:13 Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..)Základní Zájmy: Hry Sex. orientace:Hetero Závislosti: NTB
Nesnáším: Školu Mám rád:Hraní na NTB Můj životní cíl: Mít dobrou práci Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: Černa / šedá Oblíbený zpěvák: (Nebo zpěvačka, či skupina) / Oblíbený žánr: / Oblíbená hra: MTA, NFS World Oblíbený film/seriál: / Oblíbené místo: Domov Oblíbené jídlo: Brambory a řízek, Maďarský guláš Oblíbená kniha: / Oblíbený herní žánr: Závodní / Střílečky Oblíbený tvůrce her: Rockstars / Ubisoft PC / Elektronika Co používám: (Příklad - PC,Notebook, ...) NoteBook Mám OS: (Příklad - Linux,Windows 7, Windows Vista, apod.) Windows 7 MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race): [DM]Freaky ft. Foxeh - Diary of Skills Můj oblíbený gamemode / herní mod: DM Co umím na MTA: (Příklad - Hrát DM mapy, Shooter , Scriptovat,...) DM / Shooter Oblíbený klan:[LnD] / -HF- MSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším:CzSK Koho obdivuji: Adminy Kdo je / byl největší blbec na foru nebo serveru a proč: / Můj oblíbený klan: [LnD] / -HF- Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: / Moje cíle na MSHost.cz: Mít 1 000 000 points, 500 Hunterů a 2500 Wins Závěr Vzkaz ostatním: /
|