| Author | Message | 

| BeryS
				gCD_Ber[Y]s | 

|  Posted:  Thu 30. May 2013 10:32:28  |  | 

| 

| offline |  
					| 'Jester' |  
					|  |  
					|  |  Joined: Mon 15. Oct 2012 14:48:21
 Cash: $1 439 168
 | 

| O mněJméno: LukášPříjmení : BeránekPřezdívka/Nick : BerySJak jsem k nicku přišel : S příjmení prostě kamarádi od nás přezdívku navrhlyVěk :15 (5.7.1997)Vzdělání : ZŠ Hlušice a pokr. na ISŠ Nová Paka (obor:Elektrotechnika)Zájmy : Fotbal , Nohejbal , Sport , TechnikaSex. orientace : [i]Heterosexual [/i]Závislosti : PC , CigaretyNesnáším : Provokace , hádky atd.[color=#000000]Mám rád[/color] : Asi vše kalby , závabu atd.Můj životní cíl : Stát se Elektrotechnikem a mít největší přehled o PC.Oblíbenosti / KoníčkyOblíbená barva : Fialová  , Vínově červenáOblíbený zpěvák : Poslouchám vše ! ale asi nejoblíbe. Pitbul , Nicco , James ArthurOblíbený žánr : Dubstep, DnB, Hip-HopOblíbená hra : GTA (MTA) ,WOT ,Alines vs Predator 3 (MP)Oblíbený film/seriál : Rychle a Zběsile (1-6) ,XxX (1 a Nová Dimenze) ,Prci prci prcičky (1-8) a seri8l: Simpsonovi , Kdo přežijeOblíbené místo : Hřiště , Kde se dá kalit , Doma u PCOblíbené jídlo : ČínaOblíbená kniha : Kamasutra  Oblíbený herní žánr : Střílečky ,Horror ,StrategieOblíbený tvůrce her : Rockstar Games , EA Games PC / ElektronikaCo používám
 : PC a XBOX 360Mám OS : W7 MTA
 :San AndreasOblíbená mapa : [DM]Vortex_-Vol13-_Dissimilarity Můj oblíbený gamemode / herní mod : DM ,ShooterCo umím na MTA : Trochu DMOblíbený klan : GW^ MSHost.czKoho nesnáším
 : Spamery a Ty co si nevaží každe minuty na MikiKoho obdivuji : MIKIKdo je / byl největší blbec na foru nebo serveru a proč : Stylko (proč: protože rád vyvolával konflikty)Můj oblíbený klan : GW^, Black::.Do jakého klanu by sem se chtěl dostat : -Moje cíle na MSHost.cz : Získat si na serveru nej. respekt a být samozřejmě legenda. ___________________ 

|  | 

| Top | 
			  |