Author |
Message |
BeryS
gCD_Ber[Y]s
|
Posted: Thu 30. May 2013 10:32:28 |
|
offline |
'Jester' |
|
|
|
O mněJméno: LukášPříjmení: BeránekPřezdívka/Nick: BerySJak jsem k nicku přišel: S příjmení prostě kamarádi od nás přezdívku navrhlyVěk:15 (5.7.1997) Vzdělání: ZŠ Hlušice a pokr. na ISŠ Nová Paka (obor:Elektrotechnika)Zájmy: Fotbal , Nohejbal , Sport , TechnikaSex. orientace: [i]Heterosexual [/i] Závislosti: PC , CigaretyNesnáším: Provokace , hádky atd.[color=#000000]Mám rád[/color]: Asi vše kalby , závabu atd.Můj životní cíl: Stát se Elektrotechnikem a mít největší přehled o PC.Oblíbenosti / KoníčkyOblíbená barva: Fialová , Vínově červenáOblíbený zpěvák: Poslouchám vše ! ale asi nejoblíbe. Pitbul , Nicco , James ArthurOblíbený žánr: Dubstep, DnB, Hip-HopOblíbená hra: GTA (MTA) ,WOT ,Alines vs Predator 3 (MP)Oblíbený film/seriál: Rychle a Zběsile (1-6) ,XxX (1 a Nová Dimenze) ,Prci prci prcičky (1-8) a seri8l: Simpsonovi , Kdo přežijeOblíbené místo: Hřiště , Kde se dá kalit , Doma u PCOblíbené jídlo: ČínaOblíbená kniha: Kamasutra Oblíbený herní žánr: Střílečky ,Horror ,StrategieOblíbený tvůrce her: Rockstar Games , EA Games PC / ElektronikaCo používám: PC a XBOX 360Mám OS: W7 MTA:San Andreas Oblíbená mapa: [DM]Vortex_-Vol13-_Dissimilarity Můj oblíbený gamemode / herní mod: DM ,ShooterCo umím na MTA: Trochu DMOblíbený klan: GW^ MSHost.czKoho nesnáším: Spamery a Ty co si nevaží každe minuty na MikiKoho obdivuji: MIKIKdo je / byl největší blbec na foru nebo serveru a proč: Stylko (proč: protože rád vyvolával konflikty)Můj oblíbený klan: GW^, Black::.Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: - Moje cíle na MSHost.cz: Získat si na serveru nej. respekt a být samozřejmě legenda.
|