offline |
'Hunter' |
|
|
Joined: Sun 07. Oct 2012 13:16:29 Posts: 1053 Location: Jihlava
|
O mně Jméno: Jaroslav Příjmení: Flor!an Přezdívka/Nick: "Džogurt" (Jogurt Flor!an) / RAVEN / Rh1nocz Jak jsem k nicku přišel: Pomali Věk: 18 Vzdělání: Základní, momentálně studuji na Střední Umělecké Škole Grafické Zájmy: PC, IT, grafický design, kresba, malba, sport - hl. fotbal, MTA, WoT, CoD ... Sex. orientace: Hetero
Závislosti: PC, L&M, pařby s přáteli atp. Nesnáším: Hodně věcí Mám rád: Svou přítelkyni Můj životní cíl: Být světoznámý!!! Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: Mám dvě - modrá a zelená Oblíbený zpěvák: (skupina) Green Day, Red Hot Chili Peppers, Vypsaná fiXa, Divokej Bill Oblíbený žánr: Rock, Rap Oblíbená hra: Hlavní věrnost patří sériím GTA a Mafii; NFS ... Oblíbený film/seriál: Star Wars, Scary Movie, Simpsonovi Oblíbené místo: Domov sladký domov... Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbená kniha: Hunger games Oblíbený herní žánr: Akční RPG Oblíbený tvůrce her: R*, Electronic Arts, 2K Czech(Illusion Softworks) PC / Elektronika Co používám: PC, NTB, PDA, Mobil SGS3 <3 Mám OS: Windows 7 Professional 64bit, Win. XP Pro., Windows Mobile, Android MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA: SHOOTER: Shooter II-EDOS ft. Ron1, DD: S15, Race: Wu Zi Mu, DM: Kacsa V3 Můj oblíbený gamemode / herní mod: "Beru všechno" Co umím na MTA: Rozestřílet všechny v Shooteru, dělat rekordy v Race mapách, vytvářet mapy ale většinou je nedokončit, ladně skočit šipku do vody v DM, porazit, ale i prohrát vše v DD Oblíbený klan: =BOSS= Like A BossMSHost.cz - Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA !Koho nesnáším: Ty, co si o sobě moc myslí Koho obdivuji: Tak jistě, že MĚ! Pak také MIKIho, Moki, Stranger, Lukanol, Nik, Sheriff, Luko, Czsk, Sauron, Netahlo, Sulfan, Nikki, Deadman, Vexta, Crackonosh, Honya, Dave a to by mělo být tak všechno, ale určitě se jistě ještě někdo najde Kdo je / byl největší blbec na foru nebo serveru a proč: Tak asi ten, co neumí vlastní rodný jazyk, spisovně a neumí se vyjadřovat. Pak také ti spam-boti, co sem dávají příspěvky s reklamou na různé produkty z turecka apodobné hovadiny. Můj oblíbený klan: Už jsem to psal o pár řádků výše, klan který jsem založil a nakonec bohužel i zruši - =BOSS= Like A Boss Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: To je ve hvězdách Moje cíle na MSHost.cz: Udělat pořádek, tam kde není a "pomutovat kidy". Závěr Vzkaz ostatním: Byl jsem tady, přijdu ZAS, pos*rte se, FANTOMAS.
P.S.: Takové slohy vám stejně nikdo číst nebude.