Author |
Message |
Westy11
|
Posted: Sun 27. Oct 2013 2:04:51 |
|
offline |
Nováček |
|
|
Joined: Wed 22. May 2013 22:05:02 Posts: 17 Location: Trnava
|
O mně
Jméno: Dominik Příjmení: Krajčovič Přezdívka/Nick: Westy Jak jsem k nicku přišel: To je nadlho... Věk: 18 Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..) S SOŠ Gos-Sk Zájmy: PC,Bithes Sex. orientace: Hetero
Závislosti: Cigarety,Sex,Kamarati
Nesnáším: Školu,Zimu Mám rád: Leto,Kámoše Můj životní cíl: Vypadnuť zo Slovenska !
Oblíbenosti / Koníčky
Oblíbená barva: Black Oblíbený zpěvák:Notorius B.I.G Oblíbený žánr:Dubstep,Old school rap Oblíbená hra: Gta V Oblíbený film/seriál:Kokain,Walking Dead,Americký Gangster Oblíbené místo: Posteľ Oblíbené jídlo: Gordon blue s ryžou Oblíbená kniha:The Godfather Oblíbený herní žánr:Akčné,Závodné Oblíbený tvůrce her:R*,Ubisoft
PC / Elektronika
Co používám:Notebook Mám OS: Windows home premium 7 64 bit
MTA:San Andreas
Moje oblíbená mapa na MTA(Race): F3ar,Sebas,DC Můj oblíbený gamemode / herní mod: DM Co umím na MTA: Hrát ? :O Oblíbený klan: N|M
MSHost.cz -- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --
Koho nesnáším: Žaloudka Koho obdivuji: Netahla Kdo je / byl největší blbec na foru nebo serveru a proč: Dementné deti.. Můj oblíbený klan: N|M Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Free Clan :3 Moje cíle na MSHost.cz: Skončit tu Závěr Vzkaz ostatním:
___________________Black::.Angel
|
|
Top |
|
~{S}ajy~
Lar{S}
|
Posted: Tue 14. Jan 2014 22:01:47 |
|
offline |
'Jester' |
|
|
Konečně někdo stejně starej jak já
___________________~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ My long way MTA: Sajy*, [XP]Sajy= only member, ~|IP|~Sajy^^=smod, -HF-*Tre|SH|^^, ~|69|~Lar[S]~, [NsR]<~{S}ajy~, <FiP>{S}ajy~> -|FF|-[S]ajy^^=Co-owner Currently: ~{S}ajy~>alias~Lar{S}~>
|
|
Top |
|