Author |
Message |
Opie
Opie
|
Posted: Sat 12. Jul 2014 22:06:31 |
|
offline |
Nováček |
|
|
Joined: Mon 02. Dec 2013 17:40:55 Posts: 12 Location: Trutnov
|
O mně Jméno: Adéla Příjmení: Králová Přezdívka/Nick: Opie Jak jsem k nicku přišla: bot z CSka Věk: / Vzdělání: / Zájmy: Fotbal, hudba, cestování Závislosti: /
Nesnáším: houby, drogy Mám ráda: Fotbal, MTA, hudbu Můj životní cíl: Vést šťastný a spokojený život Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: Vínová Oblíbený zpěvák: Metallica, Helloween, Skillet, Lewis Capaldi, David Guetta,.. Oblíbený žánr: / Oblíbená hra: MTA Oblíbený film/seriál: Simpsonovi, Comeback Oblíbené místo: Fotbalové hřiště Oblíbené jídlo: / Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbený herní žánr: / Oblíbený tvůrce her: Hans Roes PC / Elektronika Co používám: PC Mám OS: Windows 10 MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race): .:: EDOS ft. Ron1 - Shooter Můj oblíbený gamemode / herní mod: Shooter Co umím na MTA: Shooter Oblíbený klan: Have FunMSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: Neinteligentní hráče Koho obdivuji: / Můj oblíbený klan: Have Fun Do jakého klanu bych se chtěla dostat: / Moje cíle na MSHost.cz: /
Závěr Vzkaz ostatním: / AKTUALIZOVÁNO: 24.5.2020
|