Author |
Message |
JonyLP
Jony
|
Posted: Mon 27. Oct 2014 23:21:53 |
|
offline |
Nováček |
|
|
O mně Jméno: Jonáš Příjmení: Matuský Přezdívka/Nick: Jony Jak jsem k nicku přišel: Říkají mi normálně Johny, ale sem línej si tam napsat h (y) Věk: Sweet 15 Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..) Základka, a ted VoŠ a SpŠ automobilní a technická Mechanik Seřizovač Zájmy: Kickbox, různé akce, dělání trapasů když sem nalitej :3 Závislosti: Alkohol, cíga, kámoši, hudba <3
Nesnáším: Turky, božkov, plzen, lidi co se chovaj jak děti Mám rád: Tuzemák, 42, Camelky, a celkově volnej čas Můj životní cíl: Něak rozumě přežít tuhle dobu Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: Modrá a černá Oblíbený zpěvák: (Nebo zpěvačka, či skupina) Skillet, Sum41, Blink182 Oblíbený žánr: nemám Oblíbená hra: MTA, LoL Oblíbený film/seriál: The Big Bang Teory, Naruto Oblíbené místo: Volynský dirt park Oblíbené jídlo: To co mi uvaří babička Oblíbená kniha: Já a číst ? Oblíbený herní žánr: Nemám, stačí když se to dá hrát Oblíbený tvůrce her: Valve PC / Elektronika Co používám: (Příklad - PC,Notebook, ...) Mám OS: Windows 8 MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race): Všechny od Rona Můj oblíbený gamemode / herní mod: Shooooooooter Co umím na MTA: Střílet a vyhýbat se Oblíbený klan: =BOSS= MSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: Všechny Turky Koho obdivuji: Laxel (stále top 1) Můj oblíbený klan: =BOSS= Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Já sem spokojenej Moje cíle na MSHost.cz: Dostat se zpátky do top 3, být uznán top 3 že sem dobrej hráč Závěr Vzkaz ostatním: Pokud někdo má shooter server tak neváhejte a podte 1 vs 1 pokud se nebojíte
___________________My EvolutionBlueD~SoS~ <- CL|BL| <- ACL,CLDxT| <- ACLM@sters|L&G=BOSS= <-ACL
|
|
Top |
|
Erosion
-HF-Erosion
|
Posted: Sun 02. Nov 2014 21:42:11 |
|
offline |
'Hunter' |
|
|
Joined: Tue 27. Aug 2013 1:13:34 Posts: 1892 Location: Plzeň
Admin Level: 3 Points: 1 803 289 Cash: $3 136 695
|
|
Top |
|
Seeky
Seeky
|
Posted: Fri 07. Nov 2014 19:28:37 |
|
offline |
'Sand King' |
|
Joined: Sun 19. May 2013 12:13:17 Posts: 207 Location: A klíče rovnou nechceš?
|
Jojo, Jonyho si pamatuju. CL klanu BL. Také jsem tam byl. Vítej zpátky Jony.
|