O mně
Jméno: Daniel Příjmení: Mareš Přezdívka/Nick: Maresak312 Jak jsem k nicku přišel: Mareš-ák Věk: 18 Vzdělání: (Příklad - Základní,Střední,..) úšpěšně dokončená základní škola, a nyní pokračuju na střední škole. Zájmy: Motorky, auta, hry, a něžné pohlaví
Závislosti: Pohlavní styk
Nesnáším: tlusté holky, shemale, kondomy, těhotenské testy, a všechny dementní hráče na MTA Mám rád: Hubené holky s pěkným zadkem a prsama. Můj životní cíl: Zabodnout do jednoho tisíce.
Oblíbenosti / Koníčky
Oblíbená barva: Červená, černá, zelená Oblíbený zpěvák: (Nebo zpěvačka, či skupina) Momo, Separ Oblíbený žánr: hip hop / rap Oblíbená hra: CS:GO, mta Oblíbený film/seriál: Narcos, brazzers Oblíbené místo: U nějaké holky doma nebo u mě hlavně že tam jsme spolu. Oblíbené jídlo: kundí šlem Oblíbená kniha: nečtu Oblíbený herní žánr: FPS Oblíbený tvůrce her: Rockstar, valve
PC / Elektronika
Co používám: (Příklad - PC,Notebook, ...) Pc, občas i jeden z notebooku Mám OS: (Příklad - Linux,Windows 7, Windows Vista, apod.) Záleží jak kdy ve dvou notebookách je w8 v jednom 10 a v mém pc w8
MTA:San Andreas
Moje oblíbená mapa na MTA(Race): Crazy race od Mokše Můj oblíbený gamemode / herní mod: shooter Co umím na MTA: (Příklad - Hrát DM mapy, Shooter , Scriptovat,...) shooter, ale tak něják vše jsem prostě pán Oblíbený klan: -HF-, |-S-|
MSHost.cz -- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --
Koho nesnáším: Skoro většinu lidí na mta protože to jsou retardovaný opice. Koho obdivuji: Sám sebe , a Sajtima. Můj oblíbený klan: -HF-, |-S-| Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Sloníci a SAM Moje cíle na MSHost.cz: Získat admina level 5.
Závěr Vzkaz ostatním: Nebuďte kokoti
|