Author |
Message |
Hase
Black::.Hase
|
Posted: Mon 06. Apr 2020 15:41:41 |
|
offline |
'Mr. Whoopee' |
|
|
Joined: Thu 08. Dec 2016 15:09:39 Posts: 90 Location: Ustecký kraj
Admin Level: 4 Points: 716 631 Cash: $1 682 829
|
O mně Jméno: Jakub Příjmení: Kunz Přezdívka/Nick: Hase Jak jsem k nicku přišel: Jsem prostě Hase už od přírody Věk: 22 Vzdělání: Středoškolské Zájmy: Rád vařím, hraju, seriály, anime, holky Závislosti: Monster Energy a poklepávám levou nohou (furt)
Nesnáším: Když se někdo vymlouvá a nedokáže přiznat něco co je prostě naprosto jasný. Mám rád: Když mě někdo pochválí za dobře odvedenou práci. Můj životní cíl: Japonsko - dělat v Bones (anime studio) Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: Černá, Šedá a Červená Oblíbený zpěvák: Bring me the Horizon Oblíbený žánr: Rock/Metal/Hardmetal/kpop Oblíbená hra: World of Warcraft Oblíbený film/seriál: The Walking Dead Oblíbené místo: Ložnice Oblíbené jídlo: Rizoto Oblíbená kniha: Nikdy jsem žídnout až na wow kroniku nečetl Oblíbený herní žánr: MMM/RPG Oblíbený tvůrce her: Activision PC / Elektronika Co používám: Počítač Mám OS: W10 MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race): Dark Inception Můj oblíbený gamemode / herní mod: DM Co umím na MTA: DM(Příklad - Hrát DM mapy, Shooter , Scriptovat,...) Oblíbený klan: Black::. Black Scorpions v2. (kde je hase veducí)MSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: Koho obdivuji: Vás všechny co si myslíte že budu přehlíže a ignorovat vaše chování. Můj oblíbený klan: Black::. Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Do -HF- a pak hned leavnout Moje cíle na MSHost.cz: Můj cíl byl stát se adminem a ted asi žádný už nemám. Asi takovej jeden velkej společnej a to aby Mshost nikdy neumřel Závěr Vzkaz ostatním: Zdravím, někteří mě znáte a někteří ne. Je mi jedno kdy to čtete jestli dnes nebo dnes. Jasný je ale to že to čtete dnes a pokud jsem furt v AT tak na ten server nelezte dělat bordel. Díky
___________________]R3B[ 2013-2015-neo- 2015-2016~eN^ 2016-2017 Black::. 2017
|
|
Top |
|