Abych se k tomu také vyjádřil!ShampOo wrote:
Taky by nebylo vůbec zlý mu dát nějaký upozornění..napsat něco,dát kick..
Jenže když si tu kluci šikanovaný ve škole zvedaj Ego takovýhlema banama.. to je pak těžký
Zlé by to vůbec nebylo, to máš pravdu, každopádně upozornění padlo a rovnou 3x jsem psal do chatu a hráč Buky mi na to 3x nesmyslně odpověděl... Po čtvrté mu už psát nebudu, to se na mě nezlobte! Ego si nehoním, ani to nepotřebuji a není mi rozhodně jedno, jestli na serveru bude hrát 5 normálních hráčů než 50 faker děcek! To raději pobanuju ty děcka a nechám tam normální hráče.Možná ti ho povím wrote:
Byl jsem tam spolu s Lukanolem a říkal že hned dojde tak to si mám na těch pár min oddělávat CH a potom zase dávat .. ? Myslím že je to logické ..
Nevím kdy jsi tam s Lukanolem byl, protože já byl na serveru přes hodinu a ty jsi tam s nikým nebyl. "CH" si za nick dáváš v případě že si chceš psát v TeamChatu s hráči určitého týmu. Jelikož ty jsi byl na serveru sám, neměl jsi tudíž s nikým psát a tudíž je to bráno jako FAKE TAG!
Každopádně moje vyjádření zní: BAN bezdůvodný rozhodně nebyl. Vždy jednou varuji před banem a pak teprve konám! Tebe jsem varoval 3x stejně jako DubWixe kterého jsem bannul zároveň s tebou. DubWix vše ignoroval, ty jsi mi vždy odpověděl absolutně nesmyslně... Tvoje mínus! Hold si zvykejte, když už pravidla tak se budou dodržovat... A je mi jedno jaký postih z toho budu mít!
S pozdravem,
brzo nenáviděný admin, CzDaV3...