Vaše jméno: Tomáš
Nick: Mustang
Věk : 15
PlayTime: 53460 no nwm či to stačí
ale hadam ano
Login: tomas01
Zkušenosti s AP : z admin panelom mám veľmi dobrú skúsenosť
Proč bychom měli vzít zrovna Vás do AT?: Pretože na miki už veľmi dlho hrám veľa hráčom ma už pozná ako vlastnú dlaň niektorí ma berú ako v pohode niektorí zas naopak ale každý má svoj názor a ja mu ho neberem
. Pretože nehravam nikde inde len na miki a miki servery mám moc rád
. Pretože ako som už spomenul že cez víkend hrávam aj do 4 rána nebývajú tam v noci admini a večšinou turkovia a ostatný tam robia problemy (napr: nadavajú ostatním zato že ich zabili
) a tak by som chcel byť ako taký nočný strážca serveru shooter a aj ostatných dalších 3 serverov
. Ako vážne by som chcel byt admin viem že niekedy mám zlú naladu a robim aj ja somariny ale na 100% každý to poznáte ak mate tak blbú naladu robite uplne hovadiny. Nedávno som sa rozhodol že budem reprezentovať miki shooter tak že budem natačať videa dnes som natočil prvé z komentom a rozhodol som sa že si prinesem aj kamošov korí tu budú semnu a komentovať to a somariny rozprávať preste zabaviť ludí
Všetky videa pojdu na Youtube
Myslím že to bude aj reprezentacia miki serveru
Ešte dodám prečo by som chcel byť admin preto lebo ja hrám na miki už asi 3-4 roky a všetko tam už dobre poznám asi rok sa snažím o AP a nejak sa mi stále nedarí tak teraz pevne verím že sa zadarí
Skúste mi dať šancu a uvidite či som dobrý admin alebo nie
Za každé áno velmi dakujem
ak od niekoho dostanem nie no bohužial ja stím nič nenarobím ale pls skuste mi dať šancu
Váš čas na serveru denne: skoro každý večer od 20:00 do 00:00 cez týždeň a cez víked aj do 4 rána
Na jakém z našich serverů se nejvíce nacházíte: Shooter