Vaše jméno: Říha Jiří
Nick: ^Ess3nc
Věk: 17
PlayTime: 32 965 minut (22 Dní 21 Hodin 25 Minut)
Login: -->LeiWu<--
Zkušenosti s AP: Adminem jsem byl už na pár serverech, takže by s tím nebyl žádný problém.
Proč bychom měli vzít zrovna Vás do AT?: Proč zrovna mě? Když hraji mezi večerními hodinami, tak tam občas není žádný admin, nebo také nechce po výzvě přijít na DM, aby hráči nebyli vulgární vůči AT či hráčům. Také jsou občas buglý hráči či zacampený. S tímto bych chtěl udělat rychlý proces. Také bych se snažil zamezit spamu a reklamy.Dále bych chtěl být nápomocen týmu, třeba k testování či dalších důležitých věcí pro server. Také je na serveru spousta Fakerů, kteří ani po vyzvání k opuštění klanu pod náštěvníkem "fake" neodejdou, tak je popř. kicknout či vyšším levelem zabanován. Při těchto bodech je důležitá spolupráce a já jsem ochoten podpořit rozvinutí MIKI serverů. Také bych se pokusil zkrotit svou vůlgárnost.
Váš čas na serveru denně: Já jsem víkendoví hráč. Vím, že za toto bude spousta negativních hodnocení. O víkendu tak 3-5 hodin denně a kdyžtak k večeru.
Na jakém z našich serverů se nejvíce nacházíte: Hlavně DM, ale když je nuda tak FunDD.