Vaše jméno: Miroslav Florian
Nick: Stranger
Věk: 16 let
Play Time: 495 Hodin
Login: czech
Zkušenosti s AP: Na několika málo serverech už jsem práva měl, takže s Admin Panelem problém určo nebude.
Kontakt: Skype: mrcrackonosh , E-mail:
florian.miras@seznam.cz , častěji jsem ale na FB: Miroslav Florian
Proč bychom měli vzít zrovna Vás do AT?: Proč? Tak za prvé, adminů není nikdy dost a vždy když někoho potřebujete, tak tam nějakou náhodou zrovna nikdo není.
Určitě vynikám tím, že jsem komunikativní, vnímavý, dorozumím se anglicky, začínám se učit i Němčinu, takže se jistě se zahraničními hráči domluvím! Určitě musím podotknout, že jsem nedostal žádný ban, snažím se být férovým hráčem, takže bych se snažil být i férovým adminem. Těm co mají nějaký problém se snažím pomoct. Vulgarita? Té na serveru je bohužel dost, tudíž bych se jí snažil omezit alespoň v mé přítomnosti - upozornit hráče, popř. jim dát mute... Ve hře nemám snad s nikým problém, žádné nepřátele, všechno řeším v klidu nebo se o to aspoň snažím.
Co se týče pravidel, tak je znám a jejich porušení bych trestal tak jak se má. Aktivní jsem často, takže se nebojte, že bych někde chyběl!
Váš čas na serveru denně: Cca 4 hodiny denně, někdy více, někdy méně...
Na jakém z našich serverů se nejvíce nacházíte: FunDD, Race a občas jsem k zastižení i na FUN.
* Vím jak to chodí, tak bych byl rád kdybyste si udělali čas a prvně si přečetli ten můj proslov: 'proč byste měli vybrat zrovna mě' a až pak napsali rozsudek.
P.S.: Ti vnímavější z Vás si určitě všimli, že tohle je přesně ta přihláška, kterou jsem použil v 1.pokusu (http://forum.mshost.cz/viewtopic.php?f=7&t=27814), ostatně proč ne, vše, co se tu píše, dosud platí (i když jsem musel udělat pár změn), ale hlavně byla úspěšná.Jenže určitě nebyl úspěšný postup následující, a to ne na mé straně, ale dovolím si říct, že na straně nejvyššího admina, a to z toho důvodu, že jsem byl vykopnut z AT jen pro prvních několik málo dní neaktivity, což bylo kvůli tomu, že jsem v tu dobu předělával PC (myslím, že je to psané dokonce i v minulých odpovědích (takže už žádné problémy s FPS nemám)), bez jakéhokoli upozornění(páč to bych dokázal vyspětlit, ne!?), což bylo absolutně nesmyslné a levé. Takže jsem tu znovu a zkouším 2. pokus. Doufám, že se nedáte ovlivnit mým předchozým úspěchem (neúspěchem).
Díky za váš čas!