Dobrý večer.
V pravidlech jsem se dočetl, že každý hráč může projevit svůj názor (bez vulgarismu) dobrá, pokusím se tedy.
MTA hraji celkem dlouhou dobu, prostřídal jsem tolik serverů, klanů ... Miki servery byly kdysy dávno mezi nejlepšími .. No, začínal jsem tam ...Moje první zkušenost s AP ... Bylo to asi před dvouma roky když jsem ješte totálně neuměl hrát, neuměl tu klasickou "řeč" hráčů ... (lol, wtf, btw, atd.) Byl jsem štastný když jsem za sedm minut zajel "Hipnoze" Jako každý člověk i já, jsem měl potřebu se zlepšovat, ale kvůli tomu tady nejsem ... Servery byly jak jsem řekl opravdu dobré .. Ale poslední dobou to jde dohajzlu .. Admini jsou neaktivní děti, co nepochopí normální "srandu" ostatních ... (Jo dobře, někdy to je přehnané, ale někdy to je jen tak "z prdele" ) Hráči se normálně baví, řeknemě napřiklad "chlast, holky a tráva", Přijde 11 letý kid, a začne vyhrožovat že si všechno screenuje a zabanuje ostatní . Nevím jak Vám, ale mně to moc normální nepřijde. STOP ovcím, přidržtaškám, vlezdoprdelkám. Uvědomujete si, že když lezete doprdele adminovi že tím moc nezískáte? Akorát přizeň, jeho, myslíte si, že je vše v pořádku .. Hráči s Vámi normálně komunikují .. Přitom, když se odpojíte tak Vás všude pomlouvají ..
Pochopte, že miki servery jdou dohajzlu, hraje tam pár normálních jedinců, a je aktivní hrstka dobrých adminů . STOP nesmyslnému banování, mutování, dělání si z ostatních prdel . Taky to znám, přijde na server jedenáctiletý chlapec .. Ostatní si z něho dělají prdel . Dobře, někdy to je vtipné, ale někdy trapné .. Tomu člověku se to taky může zdát nepřijemné, když na někoho kterému je sotva 12 let začnete psát "skratky" a on Vám vůbec nerozumí ... Zamyslete se nad sebou, hodně se změní, a server se zlepší .
Nebudu nikoho jmenovat ... Lidi samy dobře ví, o koho se jedná ... Zažil jsem si taky tu dobu ... Ale jak řekl Supa - Můžou z toho vyrůst jak já, nebo zůstat tupé ...
P.S : Admini, povolte toto téma, myslím, že to bude přinosné pro všechny .
A vy ovečky, jen do mně
Jen ať se ukáže, kdo je tady pravý "hráč" a kdo jenom pojebaná kopie.
Pěkný zbytek dne, Energy.