Marthy wrote:
Ingnition wrote:
Marthy wrote:
Rád bych slyšel tvou reakci na můj post, btw : pokud vím tak by měl být nejdřív udělen KICKEM warn a pokud by v tom nadále pokračoval tak mute.
Žádné takové pravidlo, které tu ty prezentuješ neexistuje. Je na každém adminu jak učiní a také na závažnosti trestu, kterým se provinil...
Furt mi nepříjde spravedlivé dávat mute na 5 minut za
"jedno sprosté slovo".
Na Hydrogaruse, se tu valej stížnosti shora, dola. A jedinej ty se ho zastáváš. Všechno to jsou pravdivý stížnosti, klidně si to dohledejte v konzoli. Doufám že tohle už mu neprojde.
Podle všeho jsou to pravdivé stížnosti?
Říká ten, co nadával a porušoval pravidla?
Tak od tebe to sedí. Já se vůbec tady nezastávám Hydra, já tady zastávám právo víš? Ty nemáš ani jedno slovo napsat sprostý, je to urážka v jakémkoliv pohledu. Někdo tě zabije, ty napíšeš piča a myslíš si, že to nic neznamená? Nic takového nemáš do chatu psát a jestli jsi spratek co potřebuje všude vykřikovat píča, debil atd..., v tom případě si mute zasloužíš. A jestli nejsi schopný vydržet 5 minut držet hubu, v tom případě tu nemáš co hrát.
Normální hráči hrají a baví se. Jiní jsou věčně nervní, nadávají či píšou do chatu sprostá slova - ty zde potom brečí, píšou stížností a hrozně ale fakt hrozně tu obhajují, jak oni jsou v právu a že vlastně nic neudělali.
Jsi k smíchu, nikdo jiný sem nepíše protože jen já debil mám náladu se tu dohadovat s takovým kidem jakým jsi ty.
PS: Co tobě přijde hrozně nespravedlivé tady nikoho nezajímá, dostal si adekvátní test. Tak už přestaň laskavě brečet.