Author |
Message |
Buky
Black::.Bukyy.
|
Posted: Sat 25. Jul 2015 11:25:45 |
|
offline |
'Super GT' |
|
|
|
O mně Jméno: Martin Příjmení: Dunys ("Česky Dunaj".) Přezdívka/Nick: Buky. Jak jsem k nicku přišel: asi cca. 10 let zpět jsem byl venku a viděl jsem Kamion kde bylo Bukast trasns nebo tak nějak to bylo, bylo tam to Buk..a tak jsem dodal "Y" (chvilku jsem používal Bukyqek.) Věk: 16 - 1998 ročník. Vzdělání: Základní (momentálně SŠ - Automechanik) Zájmy: PC,MTB (DH),workout,kamarádi,cestovaní.. Závislosti: hudba,PC,kamarádi.
Nesnáším: Islám a všechny ty "allahovce",lidi co lžou a jdou falešní. Mám rád: jídlo,rychlost,adrenalin,akce Můj životní cíl: Splnit si sny o kterých sním před spaním.. Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: modrá,žlutá,oranžová Oblíbený zpěvák: Linkin Park,MAAT,L.D..jinak NCS a podobné. Oblíbený žánr: Dance,dubstep,electro,rap Oblíbená hra: MTA,CS:GO Oblíbený film/seriál: Rescue Me (Zachran mě) Oblíbené místo: Pokoj. Oblíbené jídlo: Palačinky,řízek,steak,biftek,guláš,svíčková. Oblíbená kniha: Nečtu ale přečetl jsem Assassins Creed Oblíbený herní žánr: Akce,závodní,simulace
[b] PC / Elektronika Co používám: PC Mám OS: Win 7 - 64bit MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA(Race): Všechny. Můj oblíbený gamemode / herní mod: Shooter Co umím na MTA: Připojit se a odpojit (pomocí bluescreenu) Oblíbený klan: =FoX=MSHost.cz-- Toto se týká pouze MSHost , nikoli celého MTA ! --Koho nesnáším: Kik^,Dwarf a všechny co porušují pravidla a provokují druhé. Koho obdivuji: CL klanu a sebe Můj oblíbený klan: =FoX= Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Vždy jsem chtěl Black::. Moje cíle na MSHost.cz: 1kk points a 10top skills. Závěr Vzkaz ostatním: Hm..asi nic jen hrajte..hrajte..užívejte život děti:D
___________________ "we all gonna make it" - Zyzz
|
|
Top |
|
DwarF
DwarpH
|
Posted: Wed 19. Aug 2015 19:32:53 |
|
offline |
'Jester' |
|
|
Koho nesnáším: Kik^,Dwarf a všechny co porušují pravidla a provokují druhé. :ddddd jsem mile překvapen
|
|
Top |
|