Vaše jméno: Jan Beránek
Nick: DxT|Bew[aS]:.
Věk: Zítra mi bude 14
PlayTime: 17.300 minut
Login: Bewas
Zkušenosti s AP: Ano mám zkušenosti z DxT serveru a eX~ serveru. Nevím jakou má MIKI tabulku, kdyžtak se přiučím, to není nic těžkého.
Kontakt: Facebook: Jan Bewas Beránek, email:
bewas@centrum.cz a skype: jan.beranek9
Důvod proč chcete být Adminem: Tak více méně mám s MTA a GTA zkušenosti. Chtěl bych setovat mapy, které by si hráči chtěli odehrát. Rád pomáhám nováčkům, seznamuji je s pravidly a poradim jim jak k lepšímu hrání ( pokud se zeptají ). Nemám rád hráče, kteří nadávají, spamují a chovají se neslušně, proto bych je chtěl nejprve upozornit a poté potrestat. Blownul bych hráče, kteří kempí. Pokud by hráč poprosil o restart mapy, tak bych mapu restartoval ( DM ). Vyhazoval bych hráče, kteří v prvních 5s zabili hráče a neustále porušují pravidla. Jsem dost aktivní na webu mshost.cz a tam taktéž rád pomůžu a poradim. Umim pracovat s webem a HTML kódy. Od doby co jsem začal hrát na vašem herním serveru, se snažim hrát co nejaktivněji a nejužitečněji. S hráči udržuji dobrý vztah, sem a tam nějaká hádka, ale po čase jsem se vždy s dotyčnými zkamarádil. Co se týče pravopisu, tak se snažím psát spisovně a umím 2 cizí jazyky: Němčinu a Angličtinu. Nikdy jsem nedostal ban, tím vyčnívá, že neporušuji pravidla. Nikdy jsem nedostal mute od admina, jen od chatbota za spamflod. Chci být alepon trošku užitečný a pomáhat vašemu serveru. To by asi bylo vše, co bych dodal.
Váš čas na serveru: Jak kdy většinou 2-5 hodin denně, o víkendu 2-10 hodin denně, prostě jak je čas.
Na jakém/jakých serverech se nejvíce nacházíte: Na serveru FunDD, DM a začal jsem i trošku na DD. ( nejvíce DM )