It is currently Tue 26. Nov 2024 8:41:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic  Post a reply   Page 3 of 7  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Je AT aktivni?
Ano 33%  33%  [ 18 ]
Ujde to.. 22%  22%  [ 12 ]
Ne 44%  44%  [ 24 ]
Total votes : 54
Author Message

Black::.I3ie"
PostPosted: Tue 07. May 2013 17:04:45 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $4 303 039
Musim souhlasit :D ... venku se udelalo hezky tak je to akorat na prochazky s devcaty a ne tvrdnout u PC :D coz se muze vecer :D

V zime to bylo jiny, jo dalo se jit ven ale vetsinou ne :D

DxT|
Black::.
G|W^
-HF-
=FoX=
G|W^
=FoX=

HomelessUkulele81
PostPosted: Tue 07. May 2013 18:13:07 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $364 887
Lepší by bylo, kdyby Miki zase zavedl ten LOG, a díval by se jak jsou aktivní admini, jasně, že nějací admini řeknou ne, protože samozřejmě aktivní nejsou - příklad Bewas; možná i Berys - to nwm, ale moc ho nevídám; Driven 98% neaktivní; Marti možná taky; Crazík nwm. :D
Ale mě by to vyhovovalo :D , a Miki by měl přehled kdo to jak fláká! :) :thumbup:

My evolution: {LoS}, [WayDC], [SCM], TPT|, [SDC], DxT|, KisS|, NMW., KisS|, =FoX=, =BOSS=, =FoX=, PSH 4ever
Neberte život příliš vážně, stejně z něho nevyváznete živí.

Adrian
PostPosted: Tue 07. May 2013 18:18:51 
'Super GT'
'Super GT'

Cash: $11 387
Ano ale ak si adept na AP odošle žiadosť tak automaticky musí mať premyslené čo bude potom a nemyslieť čo bude dnes a zajtra..

HomelessUkulele81
PostPosted: Tue 07. May 2013 18:23:39 
'Hunter'
'Hunter'

Adrian wrote:
Ano ale ak si adept na AP odošle žiadosť tak automaticky musí mať premyslené čo bude potom a nemyslieť čo bude dnes a zajtra..

To ano, ale když už víš, že tam nějakou dobu nebudeš tak napíšeš ostatním adminům, že budeš chvílí neaktivní - každý má osobní život. No ale když se ti neaktivita prodlouží, a již víš, že na MTA nemáš čas jak předtím, tak si nech odebrat práva, když to nestíháš, nechť je volné místo pro další, a né 1x denně 10min zajít na server a dělat, že jsi aktivní... no není pravda?

My evolution: {LoS}, [WayDC], [SCM], TPT|, [SDC], DxT|, KisS|, NMW., KisS|, =FoX=, =BOSS=, =FoX=, PSH 4ever

-[SAM]-SULFANcz
PostPosted: Tue 07. May 2013 18:50:26 
'Hotring Racer'
'Hotring Racer'

Cash: $737 150
Jsem v admin teamu od června 2012 (což samozřejmě nemusí být dostatečně dlouho), ale myslím, že současný administrátorský tým je na tom s aktivitou, za těch 10 měsíců co jsem viděl, asi nejlépe. Téměř pokaždé, když přijdu na server, tam už nějaký admin je, pokud to není v nějakém nestandardním čase typu půlnoc nebo 10 hodin dopoledne. V časech, kdy je na serveru největší nábuch, tj. kolem 18,20,22 hodin vídávám různé adminy a myslím, že naše aktivita je slušná.

Anketa je podle mě zbytečnost, hráči dají "ne", protože jednou když byli na serveru admina nesehnali nebo dostali spawnkill či podobně, tak z toho mohou mít mindrák. Za mě je jediná správná odpověď "ujde to", ale šlo by to ještě nepatrně zlepšit.

Klanový web: http://www.sam-clan.eu
Osobní web: http://www.sulfan.cz

Jsem pouze DD a občasný FunDD hráč. Na DM mě zpravidla neuvidíte.
Nesetuji mapy, které se potom hrají 50x za sebou. Mezi ně patří Seventowers, Fivetowers, Edos (všechny), Superman.

HomelessUkulele81
PostPosted: Tue 07. May 2013 19:02:46 
'Hunter'
'Hunter'

SULFANcz wrote:
Jsem v admin teamu od června 2012 (což samozřejmě nemusí být dostatečně dlouho), ale myslím, že současný administrátorský tým je na tom s aktivitou, za těch 10 měsíců co jsem viděl, asi nejlépe. Téměř pokaždé, když přijdu na server, tam už nějaký admin je, pokud to není v nějakém nestandardním čase typu půlnoc nebo 10 hodin dopoledne. V časech, kdy je na serveru největší nábuch, tj. kolem 18,20,22 hodin vídávám různé adminy a myslím, že naše aktivita je slušná.

Anketa je podle mě zbytečnost, hráči dají "ne", protože jednou když byli na serveru admina nesehnali nebo dostali spawnkill či podobně, tak z toho mohou mít mindrák. Za mě je jediná správná odpověď "ujde to", ale šlo by to ještě nepatrně zlepšit.

Přeesně tak... Taky volím Ujde to, protože většinou tam nějaký admin je, když jsem tam já, a když samozřejmě ne, tak pořád jsem tam přeci já, a jeden admin i vystačí. ;)

LAX
PostPosted: Tue 07. May 2013 19:34:25 
'Sultan'
'Sultan'

Cash: $2 513 980
Stylko wrote:
Vidím, že admini sou toho názoru, že všici dají "NE" jen proto, aby mohli oni sami mít práva.
Já jsem opačného názoru.
Podle mne, admini dávají "ANO" proto, aby se neohrozila právě jejich pozice!

úplne súhlasím.
~>NewBie<~ wrote:
Je jasny ze ti vetsina da ne z duvodu ze chteji aby se jim otevrel nabor :D

dajú Ne preto, lebo to je pravda :)

Black Scorpions - Black::.

Elysium X - eX.

No MerCy - [#NmC]

Zero Fear ! - ZF'

Black Scorpions - Black::.

-HF-Moki
PostPosted: Tue 07. May 2013 19:40:49 
Administrátor
Administrátor

Admin Level: 5
Cash: $147 815 356
~>NewBie<~ wrote:
Musim souhlasit :D ... venku se udelalo hezky tak je to akorat na prochazky s devcaty a ne tvrdnout u PC :D coz se muze vecer :D

V zime to bylo jiny, jo dalo se jit ven ale vetsinou ne :D

Čteš mi z duše a co tepr jak budou hlavní prázdniny.

Image
Moje vypracování
[ROJO] 2011 - 2012
N|M 2012 - 2012
TPT| 2012 - 2012
DxT| 2012 - 2013
Black::. 2013
-HF- 2013
=BOSS= 2013
=FoX= 28.6. 2013 - 23.8.2015
[BJ] 23.8.2015 - 27.9.2015
-HF- 27.9.2015 - X

PostPosted: Wed 08. May 2013 0:27:21 
'Tractor'
'Tractor'

RA]V[EN wrote:
Lepší by bylo, kdyby Miki zase zavedl ten LOG, a díval by se jak jsou aktivní admini, jasně, že nějací admini řeknou ne, protože samozřejmě aktivní nejsou - příklad Bewas; možná i Berys - to nwm, ale moc ho nevídám; Driven 98% neaktivní; Marti možná taky; Crazík nwm. :D

Čo to tu hovoríš? Driven 98% neaktívni, asi ty vôbec nevieš kedy hrám keď som skoro stále iba na DD a občas zájdem na FDD ale to málokedy :) .. bol si DD hráč, teraz ťa na DD nevidím hrávať, neviem kde hraješ a je mi to úplne jedno :) ale nehovor tu nejaké isté veci keď si neni istý, napíš, že nie som aktiv na FDD a DM a na DD nevieš, ale nie toto :) ďakujem

Sú dve veci, ktoré sú nekonečné - vesmír a ľudská hlúposť. Ale s vesmírom som si ešte nie celkom istý (Albert Einstein).

Adrian
PostPosted: Wed 08. May 2013 8:43:31 
'Super GT'
'Super GT'

Cash: $11 387
RA]V[EN wrote:
Adrian wrote:

To ano, ale když už víš, že tam nějakou dobu nebudeš tak napíšeš ostatním adminům, že budeš chvílí neaktivní - každý má osobní život. No ale když se ti neaktivita prodlouží, a již víš, že na MTA nemáš čas jak předtím, tak si nech odebrat práva, když to nestíháš, nechť je volné místo pro další, a né 1x denně 10min zajít na server a dělat, že jsi aktivní... no není pravda?

Ano. Moja reč.
Ale k veci..
Na nemenovanom GTA:SA portály je 20 adminov.
A sú tam v noci, cez deň ale vždy tam aspoň jeden je.
Tu ich je 30. A ukážu sa tam niektorý na 10-20 minút a už v ten deň vôbec neprídu.
Adeptov na AP level je ako maku. A hlavne aktívnych. Bolo by treba spraviť v AT Očistu.
Ten kto to fakt nezvláda a má toho v RŽ dosť tak nech nechá svoj post niekomu inému lebo ak si myslí že som na Mikiho serveri Admin tak som borec musím tam byť za každú cenu, tak to je zase drzosť.
For Miki:
Hráč BARTABART ti tu nechal X návrhov. Buď začneš trošku na tom pracovať a server bude lepší tak si získaš viac hráčov. Včera som s ním hovoril a povedal že odišiel len pre to lebo všetko robil skoro on. Napísal pravidlá, dal ti X návrhov s ktorých si spravil 8-11 ostatné si tam nechal ležať, Napísal serverové príkazy atď atď.
Tak popracuj na tých jeho návrhoch sú v podstate dokonalé tak z ních zmy ten prach a začni na tom prosím ťa makať.
Tu sú návrhy: http://forum.mshost.cz/viewtopic.php?f=6&t=1237 a proste si prejdi všetky návrhy ktoré dali hráči a polockuj ich z dôvodmi: To sa na MTA nedá, To by bolo pre server nevhodné, To je Super návrh schválený.
Prosím sprav to pre nás. Nemusíš všetko naraz alebo čo.. Pekne postupne veď každý nemá toľko času a Scripting je fakt ťažký..

Post new topic  Post a reply   Page 3 of 7  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]