Název mapy : F!r*tMn ft. SparkleZ ft. Netahlo - Shooter III Spawnpointù: 32 (Samozrejmne jak jinak , kolik byste jich chteli kdyz jsme na shooteru) Dodatky : Mapu jsme tentokrát dělali tři , a myslím že se docela povedla. Reálnější obloha, skoro neprůhledná modrá voda. Pickupy - Monster 3, Sandking, (Skrytý) Infernus, Hotring Racer,Bullet(Skrytý) DM části - První DM část je loop, vlastně půl a kousíček loopu, který následuje úzká a malá cestička.Na ní je další loop, a skok do úzké cesty kde je Monster. Druhá DM část je víc oldschool DM, to už v moderních DM mapách nenajdete. Tam kde si vezmete Sandking , protože Infernus má moc nízký podvozek , takže tím to dáte s obtížemi. Třetí DM část je méně oldschool než ta druhá , ale trošku je. Skáčete , skáčete , až se doskáčete k pickupu. A spousta dalších jumpů a skokánků ! Zajímavosti - Přidán MŮJ Infernus skin , s kterým hraji já. Dodán také skin Monster(ten uz ja nemam). Ke stažení : download (Ulozto.cz) Video :
___________________ O spoustě hráčů a lidí jsem si říkal že jsou kokoti, dementi apod.. Tento mně dost fascinoval a zaujal hned první místo !:
Jsi debil Ingnitione ! Je mi líto, ale zaujal jsi první pozici a to na pěkně dlouho
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum