It is currently Mon 25. Nov 2024 9:49:19

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic  Topic locked   Page 4 of 7  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Hlavni Admin?
Poll ended at Wed 29. May 2013 14:36:18
RooT 60%  60%  [ 32 ]
CzSk 40%  40%  [ 21 ]
Total votes : 53
Author Message

[SAM]<1ngn1t10n
PostPosted: Mon 27. May 2013 17:58:33 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $2 729 970
CzSK wrote:
Ingnition wrote:
Nic proti, ale jak může člověk který odejde získat okamžitě stejný lvl? Já vím, odešel a jak koukám dobrovolně. Ale každý kdo odešel a chtěl se vrátit, musí začít na 1 lvlu. Proč teda jako nadřazovat CzSk? To jen proto, že jako odvedl v minulosti určitou práci? Jednoduše mi to přijde nespravedlivé a rozhodně bych RooTa za to potom nevyhazoval. To by byla ještě větší blbost. Jednoduše mu dát lvl 3, protože jinak je to fakt kravina tohle to a proto jsem hlasoval pro RooTa.

Navrhovat změny přece může každý, na to není potřeba LVL 4, jestli jde konkrétně o tohle... Ale jinak si myslete co chcete, ale takový je můj názor k této věci a takový i zůstane :)

S něčím musím souhlasit ale s něčím ne. Je nesmysl, abych dostával levl 1 (i kdyby nešlo o hlavní post). Přeci jen jsem tu strávil nějaký pátek a i kdyby, tak nevidím důvod, proč bych mě začínat od začátku, přeci jen, pokud jsem zkušený, tak levl 2.
Co se týče ko.řena, kdybych s ním neměl takový problém, levl 3 bych přijal pro něj, jenže komu není rady, tomu není pomoci a spolupracovat s takovými lidmi, od toho tu opravdu nejsem.
Navrhovat změny může každý, ale ne každý je může realizovat. Kdybych měl levl 1 co budu dělat? To rovnou můžu zahodit a může vše zůstat tak jak je, to samé levl 2 a 3 - nuda pro mě. Neměl bych tu co dělat, ale s levlem 4, můžu realizovat různé věci.

K tomuhle říkám jen jedno - spolu kamarádi nebudeme... A proč? To co jsi tu zatím napsal mě absolutně nepřesvědčilo, naopak odradilo. A dost jsi mě teda překvapil - v tom negativním směru. Je docela smutné, kolik lidí dokáže hlasovat bez naprostého rozmyšlení.

PS: Nevím proč píšeš jak dement kurzívou. Mě to teda osobně nijak krásný nepřijde.

Snad se budeš cítit dobře, až dosáhneš svého a sesadíš RooTa z AT. Snad budeš pyšnej programátor...

abych se k tomu doslova přiznal.

N|M.CzSK
PostPosted: Mon 27. May 2013 18:03:42 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $36 034
Ať Tě to přesvědčilo nebo ne, to je jen na Tobě jak to vezmeš. Jak vidím, tak si rozumět nebudeme. Ale aspoň vidím, jaký jsi, když s Tvým komentářem někdo nesouhlasí.
Co se týče kurzívy, tak se laskavě uklidni. Jestli Tě to deptá, tak jsi na tom dost špatně když tu musíš používat vulgaritu na mou osobu. A nejde o krásu písma ale o styl - mě se líbí, tak se s tím smiř.

[SAM]<1ngn1t10n
PostPosted: Mon 27. May 2013 18:12:27 
'Hunter'
'Hunter'

CzSK wrote:
Ať Tě to přesvědčilo nebo ne, to je jen na Tobě jak to vezmeš. Jak vidím, tak si rozumět nebudeme. Ale aspoň vidím, jaký jsi, když s Tvým komentářem někdo nesouhlasí.
Co se týče kurzívy, tak se laskavě uklidni. Jestli Tě to deptá, tak jsi na tom dost špatně když tu musíš používat vulgaritu na mou osobu. A nejde o krásu písma ale o styl - mě se líbí, tak se s tím smiř.

No mě je to úplně jedno co si ty o mě myslíš - fakt jsi mi putna. Já už o tobě obrázek mám nějaký ten měsíc a mě to stačí. Ten vtípek s tím, že víš jaký jsem když někdo nesouhlasí s komentářem který jsem napsal :D Pobavilo, opravdu :D To myslíš fakt vážně? A ne, já se nemusím uklidnit. Já nikomu nenadávám, pouze nazývám dané věci správným jménem. A k té kurzívě, já se tu nebavím o stylu, ale jako o úchylce který z tebe opravdu machra nedělá.

Těším se, až budeš zvolený AT a vyhodíš mě, protože nejsem ovečka jako někteří pánové tady. Přeji ti hodně štěstí, doufám že je to přesně to co jsi chtěl :)
A už na mě prosím nereaguj, nejsem na ty tvoje chytré řeči zvědavý.

PS: Jde vidět jak reaguješ, když někdo s tvojí vizí a názory nesouhlasí. Jejda, to už jsi vlastně psal ty a já to ještě zkritizoval. Hmm, promiň. Já hlupák...

N|M.CzSK
PostPosted: Mon 27. May 2013 18:18:59 
'Hunter'
'Hunter'

Quote:
A už na mě prosím nereaguj, nejsem na ty tvoje chytré řeči zvědavý.

Jistě, abys měl poslední slovo že?
Hele, je mi to šumák, nestojím o tom se s Tebou bavit když Ty nejevíš zájem.

Quote:
Já nikomu nenadávám, pouze nazývám dané věci správným jménem.

Z pozice administrátora to zní dost urážlivě a tak bys toho mohl nechat, i když jsem to vzal jako narážky na mě, můžeš s tím přestat.

Quote:
Těším se, až budeš zvolený AT a vyhodíš mě, protože nejsem ovečka jako někteří pánové tady.

Jistě, vyhodím Tě protože nesouhlasíš se mnou, na makovici jsi nespadl? :D Já tu nejsme od toho, abych vyhazoval lidi co se mi nelíbí nebo se mnou nesouhlasí, ale Ty, co dělají prd a porušují pravidla.

Quote:
A k té kurzívě, já se tu nebavím o stylu, ale jako o úchylce který z tebe opravdu machra nedělá.

Takže proto, že používám kurzívu tak je to podle Tvého úchylka a dělá to ze mě machra, v tom případě musím souhlasit s tímhle...

Quote:
Hmm, promiň. Já hlupák...

-HF-Moki
PostPosted: Mon 27. May 2013 19:12:28 
Administrátor
Administrátor

Admin Level: 5
Cash: $147 815 356
Quote:
"Jak Ty ke mě, tak já k Tobě."

Tak tohle CZSK dělá opravdu na 100% :D
Já sním problém nemám a jak je vidno ani on se mnou a dokážeme spolu mluvit normálně, ale když někdo s ním má problém tak CZSK taky podle toho s ním jedná.
Prosím nehádejte se tady, velice mě to deprimuje :(

Image
Moje vypracování
[ROJO] 2011 - 2012
N|M 2012 - 2012
TPT| 2012 - 2012
DxT| 2012 - 2013
Black::. 2013
-HF- 2013
=BOSS= 2013
=FoX= 28.6. 2013 - 23.8.2015
[BJ] 23.8.2015 - 27.9.2015
-HF- 27.9.2015 - X

PostPosted: Mon 27. May 2013 19:48:02 
'Monster Truck'
'Monster Truck'

LoL. Zajímavé, zatím se to vyvíjí dobře pro CzSK

Dixxi
PostPosted: Mon 27. May 2013 19:53:13 
'Elegy'
'Elegy'

Admin Level: 4
Cash: $17 206 843
Jedině Root :)
je v pohodě a dokáže se vším pomoct :)

https://www.youtube.com/watch?v=OXPUiE_ ... e=youtu.be

-[SAM]-SULFANcz
PostPosted: Mon 27. May 2013 20:11:13 
'Hotring Racer'
'Hotring Racer'

Cash: $737 150
Zase hlasování co nemá hlavu a patu. Stačí snad, aby jeden z kandidátů vyhrál hlasování o jeden hlas a tomu druhýmu se uzavře jakákoliv možnost být v admin teamu? Nelogické mi přijde, že když CzSk vyhraje, tak Root ztratí práva úplně a zároveň nechápu, proč odmítá CzSk dostat nižší level. O level 4 nemá zájem jenom on, ale spousta schopných lidí z admin teamu, co mají nyní lvl 3. Můžu jmenovat určitě Másla, Matyho nebo Mokiho (a další, co mají lvl 3). Proč by CzSk měl mít právo dostat se z nuly rovnou na level 4, když tito hráči čekají mnohem déle na to, aby mohli být odměněni za svoji aktivitu a práci na serveru a foru?

Pokud bych se tedy rozhodoval, komu dát lvl 4, na CzSk bych vůbec nepomyslel. CzSk je sice rozhodně schopný admin, který dokáže uvést na správnou míru spousta věcí a vyřešit různé problémy, ale takhle narychlo nemůže přece tak vysoký level dostat. Je to přece již nějaká doba, co se levelu zřekl a proto nemůže znát konkrétní potřeby a problémy admin teamu v současné době. Tyto problémy dokážou řešit jen ti, kteří jsou na serveru aktivní, jsou aktivní v konverzaci na skype a také na foru.

Na levelu 4 by tedy podle mě měl zůstat Root, případně jsou další kandidáti (navíc), které jsem jmenoval, a kteří by si ho zasloužili díky své píli a aktivitě mnohem více.

Klanový web: http://www.sam-clan.eu
Osobní web: http://www.sulfan.cz

Jsem pouze DD a občasný FunDD hráč. Na DM mě zpravidla neuvidíte.
Nesetuji mapy, které se potom hrají 50x za sebou. Mezi ně patří Seventowers, Fivetowers, Edos (všechny), Superman.

N|M.CzSK
PostPosted: Mon 27. May 2013 20:18:36 
'Hunter'
'Hunter'

Souhlasím s Tebou až na jednu věc a to, že nevím jaké jsou problémy v AT, na serveru apod. Přeci jen neznamená, že tu nejsem, že tu doopravdy nejsem. :)
Na fóru jsem byl a nadále jsem aktivní jen se moc nevyjadřuji a na serveru to samé akorát o procento nižší aktivita.
A zároveň, kdyby byl ko.řen spolehlivý člověk a dalo by se s ním spolupracovat, nevidím důvod proč bych kandidoval zpět na levl 4 nebo bych neměl nižší levl jenže tahle možnost je vyloučena.

[SAM]<1ngn1t10n
PostPosted: Mon 27. May 2013 20:25:37 
'Hunter'
'Hunter'

Bože to jsou kecy... To tu opravdu nikdo nic k ničemu nenapíše? Zajímalo by mě, jak dlouho někdo přemýšlel nad tím založit tuhle nesmyslnou anketu.

Post new topic  Topic locked   Page 4 of 7  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]