It is currently Mon 25. Nov 2024 10:37:10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic  Topic locked   Page 5 of 7  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Hlavni Admin?
Poll ended at Wed 29. May 2013 14:36:18
RooT 60%  60%  [ 32 ]
CzSk 40%  40%  [ 21 ]
Total votes : 53
Author Message

N|M.CzSK
PostPosted: Mon 27. May 2013 20:33:16 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $36 034
Ingnition wrote:
Bože to jsou kecy... To tu opravdu nikdo nic k ničemu nenapíše? Zajímalo by mě, jak dlouho někdo přemýšlel nad tím založit tuhle nesmyslnou anketu.

Jediné kecy a žvásty které jsem zatím četly byly od Tebe.

[SAM]<1ngn1t10n
PostPosted: Mon 27. May 2013 20:40:18 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $2 729 970
Nepovídej, a já zas od tebe... Naposledy jsi mi psal takovou hezkou větu, že mám potřebu mít poslední slovo. No já si myslím, že ten kdo potřebuje mít poslední slovo jsi leda tak ty. Jednoduše mě nezajímáš, tak na mě laskavě přestaň reagovat. Jsi mi víš kde... Nebo to nejsi schopný pochopit pane chytrý a vše vědoucí? Z tebe já opravdu posraný nejsem.

PS: To tvoje "Ty, Tebe, Tebou..." už je to fakt směšný. Ty asi ani nevíš, kdy se tohle má konkrétně psát... Prostě se už radši nevyjadřuj ju?

abych se k tomu doslova přiznal.

SiFucz*
PostPosted: Mon 27. May 2013 20:49:56 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $314 822
ako vidím tak tento topic je asi najzaujímavejší s celého fóra ...... ohľadom Hl. Administrátora myslím že je totálna blbosť to že jeden dostane Lvl 4 a druhý dostane ultimátum .... ako viem že RooT a CzSK sa nemajú moc v láske ale keď už tak tak jeden z nich bude degradován na nižší level a pod. .... a ohľadom hlasovania je mi totálne u prdele kto bude hl.adminom a kto nie s obidvoma dobre vychádzam takže môj hlas zostane v anonymite ;)

Login Panel byl kompletně předělán. Není zde žádné nepotřebné pozadí a bug s kamerou která někdy byla namířena na jiného hráče ikdyž jste byli naživu byl opraven.

Image

Image

N|M.CzSK
PostPosted: Mon 27. May 2013 20:52:07 
'Hunter'
'Hunter'

Cash: $36 034
Ingnition wrote:
Nepovídej, a já zas od tebe... Naposledy jsi mi psal takovou hezkou větu, že mám potřebu mít poslední slovo. No já si myslím, že ten kdo potřebuje mít poslední slovo jsi leda tak ty. Jednoduše mě nezajímáš, tak na mě laskavě přestaň reagovat. Jsi mi víš kde... Nebo to nejsi schopný pochopit pane chytrý a vše vědoucí? Z tebe já opravdu posraný nejsem.

PS: To tvoje "Ty, Tebe, Tebou..." už je to fakt směšný. Ty asi ani nevíš, kdy se tohle má konkrétně psát... Prostě se už radši nevyjadřuj ju?

Co si teď mám o Tobě myslet? Píšeš zde, abych na Tebe nereagoval ale přitom na konci Tvé věty je otazník. Co se týče "Ty, Tebe, Tebou" tak to píšu všem LIDEM ale u tebe to změním když ti to tak vadí. Dobře víš, že nikdo na světě není dokonalý a vševědoucí jak ty píšeš, takže hoď zpátečku a to ve všech směrech. Asi na tom dobře nebudeš když nejsi schopen vyjádřit svůj názor v rámci slušného chování.
Pokud chceš, abych přestal na tebe reagovat, tak jednoduše nic nepiš a tím je to vyřešeno. :shh:
Děkuji.

PostPosted: Mon 27. May 2013 20:53:32 
'Monster Truck'
'Monster Truck'

Taky bych byl za to aby byl kdyžtak jen na nižší level. Přece jenom je toto topic zajímavééééé

PostPosted: Tue 28. May 2013 14:05:00 
'Mower'
'Mower'

Jasne že RooT. Je nenormalne že daťe lvl 4 a teraz je CzSk normal player ... Určiťe Root !

Taz#
PostPosted: Tue 28. May 2013 14:09:33 
'Elegy'
'Elegy'

Cash: $763 915
RootičeQ ! :D nebo-li Root

ReD*-*
PostPosted: Tue 28. May 2013 14:13:58 
'Sand King'
'Sand King'

Cash: $8 985
CzSK, si obyčajný trapák.
Písať takto ťa nerobí ani mudrejším, naopak väčším debilom než naozaj si.
A mysli si čo chceš, nepoznám ťa a ani ma vlastne nezaujíma čo si ty spravil pre MIKI, ale určite viem že Root je OVEĽA lepší admin a aj bude a aj bol, to čo tu píšem ty nikdy nezmeníš, a radšej pojdem do pi.šťale odtiaľto než aby si TY bol level 4. Taký trapák ktorý dokáže urážať a písať takto a myslí si že tu niečo znamená, neviem čo si tu robil predtým než si začal hrať, ale si úplna NULA, a toto halsovanie je ešte väčšia pi.štalovina, lebo len tak z 0 na level 4 admin je docela moc, bral by som level 2, ale hneď lvl 4??? Díky bohu že root vyhráva, aspoň tu nebude táto lama ^^
Ou, a tie tvoje silné rečičky že "vyhodím pár adminov" "bude tu poriadok" HAH! Si myslíš že RooT tu poriadok nerobí? Trapas. A že "aktivita". Na server nebol asi mesiac... ? Aha, nevyhováraj sa na ban. Ani predtým si tam nebol. Tak sa pakuj preč prosím, a už sa do roota nestaraj, BOL,JE,AJ BUDE LEPŠÍ NEŽ SI TY!!!!!!!!!

gCD_Ber[Y]s
PostPosted: Tue 28. May 2013 14:25:43 
'Jester'
'Jester'

Cash: $1 439 168
Samozřejmě že Root :twisted:

PostPosted: Tue 28. May 2013 14:49:00 
'Tractor'
'Tractor'

CzSK wrote:
[NsR]^/\/\4TT3X wrote:
Ježiš..Co jako,že je aktivní na forum když není na serverech?
CzSK bych teda nechtěl za Hlavního Admina..
Už vidim tu ochotu CzSK..

Jednoznačně Root,je ochotnej a je v pohodě ;)

A jaký je důvod být aktivní na serveru když k tomu není důvod? To si myslíš, že to nejde změnit během jednoho dne?
Ochota?
Quote:
"Jak Ty ke mě, tak já k Tobě."

Stačí se mnou jednat tak, jak si hráč/administrátor představuje, abych jednal já k němu. Pak nevidím důvod proč používat slovo "ochota". :)
Ale je to Tvůj názor, nemůžu Ti ho vzít.

Jo aha,není důvod být na serveru.
Pěkná odpověď(y).

Post new topic  Topic locked   Page 5 of 7  [ 65 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]