Vaše jméno : Patrik
Nick : ^F3aR
Věk : 1.11.1995 (17 let)
PlayTime: tk to vubec netuším
Login : Guest
Zkušenosti s AP : Ehm bývalý admin
Kontakt : patres.frank
Proč bychom měli vzít zrovna Vás do AT ? : Takže zdravím , vím že jsem měl už X šancí a Xkrát jsem to posr**, Urazil jsem dost lidí a taky samotnýho mikiho , Dělal jsem prostě blbosti , nevážíl jsem si toho že ty práva mám protože mě hraní na serveru vůbec nebavilo ( hlavně old school mapy ) . Když jsem měl ban tak jsem si uvědomil že tam hrávaj lidi s kterýma je ta hra o něco lepší než bez.. Když jsem se dozvěděl že je otevřen nábor tak jsem napsal rootovi a ten mi řekl že to nechá na mikim a mikimu to bylo jedno , jen dodal že mi každý dá NE , Stím souhlasím i já ale i přesto to zkusím
. Chtěl bych být uplně pohovým adminem co bude hráčům setovat mapy , kickovat lagery , hrače s malým fps nebo blow-ovat campery a všechny ostatní povinosti admina. Rozhodně nehodlám si napsat o práva , pak je dostat a za "týden" zase skončit. Poslední co bych asi dodal je že se chci omluvit mikimu a všem co jsem urazil , ale toje zbytečný pač mi stejně daj NE
Váš čas na serveru denne : Jak kdy a podle chuti..
Na jakém z našich serverů se nejvíce nacházíte : DM a když je 7t tak jdu někdy na FUNDD