Quote:
Kámo, ty nemáš mozek v pořádku. Snažíš se narážet na nějaké věci, které jakš takš nejsou vůbec pravda. Za prvé, myslíš si, že budeš důležitej, protože ty víš, kde napsat čárku, pane Gramatiku? Za druhé, není odpověď, kterou by si X-krát nepředělal. Přemýšlíš mozkem nebo prdelí? Snad se prvně rozhodnu co píšu a pak to poustnu, ne? Takže si schov svoje rádoby chytrý kecy pro někoho jinýho, mě tím doopravdy neohromíš.
Myslím, že být tu důležitý je spíš tvoje snaha
. Nerýpal bych do tebe, že tam máš chyby, ale když napíšeš, že žádost ti trvala napsat 50 min ?
Quote:
Jak jste si možná mohli všimnou, není to ani 14dní co jsem podal žádost napříč pravidlům. Neuspěl jsem, ale ten nejvtipnější momentík >>
& pát 29. lis 2013 10:07:23 - Počkej si na nábor.
Určitě budeš mít šanci. // pát 29. lis 2013 22:30:44 - první žádost o admina
Quote:
To byl jako pokus ze mě udělat debila?
To by nikoho víckrát ani nenapadlo, nebylo třeba
.
Quote:
Nebo Vás baví číst moje žádosti? No a nebo je admintým na takové úrovni, že během pár hodin přehodnotí veškeré věci, a prostě si tam šupne nábor? Správná varianta je ta poslední!!!
Noa teď k žádosti. Dlouho sem uvažoval o tom, jestli to má vůbec cenu psát znova. Přece jen stačilo sem hodit odkaz na to předešlé téma. Ale Maty si vyprosil hezkou žádost na dobrou noc
. No a nebyl to správný stylko, kdyby nevymyslel zase něco nového. Takže připoutejte se, jdeme na to!
Prostě mi vadí tvůj arogantní přístup. Žádáš tu o AP a nezapomeneš si postěžovat na admintým a to není poprvé, nemluvě o tvých žádostech proti pravidlům - hraješ si na něco, co nejsi, zvýhodňuješ se proti ostatním.