Author |
Message |
Netahlo
Black::.Netahlo
|
Posted: Fri 31. May 2013 15:53:58 |
|
offline |
Administrátor |
|
|
Admin Level: 5 Points: 2 383 670 Cash: $3 010 214
|
O mně Jméno: Luboš Příjmení: - Přezdívka/Nick: Netahlo Jak jsem k nicku přišel: Tento nick používám už dlouhou dobu. Vymysleli jsme ho s bratrancema. Věk: 16 Vzdělání: Dokončené základní , Studuji prvním rokem na SPŠ a VoŠ Písek Zájmy: pc, sport, kalby Sex. orientace: heteroZávislosti: pc, sport, friends
Nesnáším: Vnitřnosti (játra, ledviny, srdce apod.), namyšlené lidi. Mám rád:Dobré jídlo, pěkné holky, hry Můj životní cíl: Být na všechny spravedlivý. Oblíbenosti / Koníčky Oblíbená barva: černá Oblíbený zpěvák: Dimmu Borgir, Avenged Sevenfold,Slipknot, Cradle of Filth a jiné Oblíbená hra: GTA (MTA), Skyrim, LoLko Oblíbený film/seriál: Transformers, HP 1-7, Pán prstenů, Futurama Oblíbené místo: home, hospoda, venku Oblíbené jídlo: Vše co se dá jíst Oblíbená kniha:Ty, co mají zajímavý příběh. Hlavně detektivky. Oblíbený herní žánr: Vše možné Oblíbený tvůrce her: EA, Riot Games, Ubisoft, Activision PC / Elektronika Co používám: Ntb Mám OS: Windows 7 Home Premium MTA:San Andreas Moje oblíbená mapa na MTA:Ty, co se dají jezdit(Shooter, Armada v5 apod.) Můj oblíbený gamemode / herní mod: FuDD (Shooter), DM Co umím na MTA: Tak trochu shooter Oblíbený klan: Black::.MSHost.czKoho nesnáším: Koho obdivuji: Ty, co si dělájí co mají (povinnosti, neporušují pravidla) Př: miki_cz, Root, CzSK Kdo je / byl největší blbec na foru nebo serveru a proč: Nikdo mě nenapadá. Můj oblíbený klan: Black::. Do jakého klanu by sem se chtěl dostat: Jsem spokojen v Black::. Moje cíle na MSHost.cz: Být na všechny takový, jací jsou oni na mě. Závěr Vzkaz ostatním: Váš Netahlo
|
|
Top |
|
Samuel^
Samgo#^
|
Posted: Thu 23. Jan 2014 19:41:14 |
|
offline |
'Tractor' |
|
|
Joined: Sat 28. Sep 2013 17:18:42 Posts: 64 Location: Bývam doma... :)
|
Nájs...
___________________Človek je ako mesiac- Má temnú stranu, ktorú nikomu neukáže. -Mark TwainMoje Logo.. V
|
|
Top |
|