Dobré ranko. Jistotu nikdy nemáš, každý může mít rozpory v AT a pokud říká, že ne, tak to kecá, protože nikdy nevíš, kdo si na tebe zasedne nebo do AT přijde někdo, koho nemáš rád (Taky se mi to stalo, ale mlčel jsem a vydržel to, ale že mě chtěl Mr.M4slo potopit ? to fakt ne). Ale kvůli rozporům, který jsem měl před 1 rokem NE ? Já jsem to na rovinu řekl, každej toto může popřít, ale já jsem to řekl narovinu, protože nejsem ten, co by se za něco schovával a lhal...
Docela mě u tebe to NE zklamalo, sice se moc neznáme, ale ty asi nevíš, jakej jsem byl admin. Myslím si, že jsem byl opravdu v pohodě administrátor, dokud si na mě Mr.M4slo nezasedl, kvůli druhému odchodu z DxT jako ACL... Někdo mě přirovnával k Netáhlovi, teď nevím kdo, ale bylo to i v mé APP. Že jsem komunikativní a bezproblémovej, jako on. V AT nemám žádného nepřítele a doufám, že to tak nadále zůstane. Kdyby ne ? Tak už raději budu mlčet a nic nezkoušet, protože jsem se opravdu moc ponaučil
Tím jsem nechtěl psát své klady, každej má v sobě klad i protiklady. Já jsem např. strašně žárlivej člověk, ale to mi
- v MTA asi neudělá
Wizarde, jo s Lukanolem jsme se taky posťuchovali, ale to jsem bral jen mezi námi