Ingo-degeš, fakt ti ďakujem za tvoju úprimnosť. Zachoval si sa fakt ako chlap, keď si využil tvoju právomoc a dal mi ban namiesto toho, aby si to vydiskutoval ako chlap. Fakt dospelé, vyspelé, múdre rozhodnutie, ktoré ti prinesie veľa úspechu, šťastia a osobnej pohody. Uznávajú ťa chlapci, boja sa ťa, majú pred tebou odstup, lebo máš tu na stránke inak vyfarbené meno. Si obyčajný trapák, takto riešiť vraj veci ako chlap sú úbohé. Mohol si vymyslieť niečo originálejšie, nie to riešiť takto, aby si sa ma zbavil, lebo nemáš slov na moje vety. Áno, ohodnoť si ma. Si svojský, rozmaznaný, neprajný chlapček, ktorý riešiť veci radšej rýchlo bez toho, aby sa ukázal v správnom svetle. Čo si nebol svoj? Čo si nesvoj? Neporiadnik jeden. Pozrime sa, pán admin prišiel na server a dal mi ban. Aby sme sa začali báť, lebo toto niečo dokazuje. Toto dokazuje ľudskosť, dospelosť, vyspelosť a mužnosť. Dilinko. Dobrú noc, zlatíčko. Dúfam, že budeš konečne pokojnejšie spávať a ten screen si poriadne uschovaj, radšej na dve heslá, aby ti to prešlo u mikiho. Inak budeš znovu nesvoj, sám, osamelý, opustený, v hre mátať a hľadať znova dôvod, ako si spríjemniť deň.