Joined: Fri 18. Apr 2014 17:13:49 Posts: 621 Location: Czech Republic [CZ]
|
Vaše jméno: Sebastian Kopal Nick: SebaaN Věk: 16 let Points: 1,428,568 PlayTime: 54 dni, 16 hodin Login: prdel Zkušenosti s AP: Admin panel ovladat umim perfektne. Skype: sebik.kopal Proč bychom měli vzít zrovna Vás do AT?: Proc zrovna me? Dle me jsem spolehlivej, ochotnej, napomocnej. Mam zkusenosti s Admin Panelem a jsem vsestranny. Snazim se resit problemy a ne je hned zahodit za hlavu (hakunamatata). Jsem pomerne aktivni a preskakuju z DM na Shooter a naopak. S celym (tedy skoro - nekteri jedinci(da se napravit)) admin tymem vychazim. Myslim, ze na to, kolik mi je, jsem pomerne zkusenej, co se tyce serveru, a problemy by byt nemely. Dalsi z vyhod je ma schopnost se dorozumet Anglicky (stredne pokrocily), coz je jeden ze serverovyho jazyka. Dokazu bejt obcas i hodnej. Predesla veta byl vtip, suchare. Dost mi vadi, kdyz na server prijdou zahranicni hraci a delaj bordel - tyto problemy bych vyhladil. Dalsi vec je ta, ze jsem na forum aktivni vic nez dost a mam pomerne prehled o tom, co se tu deje. (i kdyz tu jsou prevazne uz jen zadosti o unban od zahranicnich hracu..) Nasledujci duvod, proc me vzit do klanu, je vernost teto komunite - hraji tu jiz od roku 2011 az do ted. Umim byt i kamaradsky, kdyz si to ten clovek zaslouzi. Nikdy jsem nemel pban (nebo vlastne jednou, ale asi na 3 sekundy). Dal asi uz nic nenapisu. Váš čas na serveru denně: 2-4 hodiny Na jakém z našich serverů se nejvíce nacházíte: DM, Shooter Jestli jste se ctenim teto zadosti dosli az sem, dekuju Vam. Ted prijde posudek, to budou kecy..) Assesment for prdel Bans: 7 (1 perma) Kicks: 6 Mutes: 18 Known aliases: #fffff^SebaaN!, #RRSebaN, #RRSebaN~B|, #X3TT4M^4md, -4md-KoXx_QX, -4md-M4TT3X#, -4md-Mexi^^, -4md-Noob, -4md-sbn.SebaaN-, -4md-SebaaN-, -4md-SebaN, -4md-SebaN//, -4md-SebaN=FoX=, -4md-SebaN_, -4md-^M4TT3X#, -4md-^SebaaN!, -4md-^SebaaN!sma, -4md-_SebaN//, -d4m-//4TT3X#, -d4m-//4TT3Xx, -d4m-Expl0Ze^, -d4m-eXtra^<3, -d4m-^M4TT3X#, -dr-^M4TT3X#, -EPC-SebaN, -EPC-^M4TT3X#, -ffs-vEnom, -ftm-^seb!k#, -HF-^M4TT3X#, -MRC-^M4TT3X#, -SebaaN, -SebaaN]~, -SebaN-EPC-, -sG|_SebaN//, -SpY-_SebaN//, -USG-SBN, -USG-SebaaN!, -USG-Toucan, //^M4TT3X#_., 0, 1.anddot.1KING, 222, 4md//^M4TT3X#, 4md//^SebaN#, 4md|-_R4PT0R, :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, Expl0ze, =dick=SebaaN, =FoX=SebaN-4md-, =FoX=_SebaN//, =FoX=_Sebik#, >BOSS, Black:::.EN, boli1999, Carl_Gott, D/RKYS, dddd, dR.M4TT3X#, dR.M4TT3X#^, dR.MuDr.M4TT3X#, dR.^//4TT3X#, dR.^M4TT3X#, dR.^M4TT3X/#, DR|^iM4TT3X#, DR|^M4TT3X#, DR|^sebiK#, eA//FucKouT, eA//M4TT3X[NsR], eA//^M4TT3X#, eA//^M4TT3X#LR, eA//^M4TT3X#~>, eA//^seb!K#~>, eA//^sebiK#~>, eA//_LR^, EAP|~SebaaN, ELECTRI-, Electricrobot199, Exodus, eX^M4TT3X#, Fakiz~, gHaus.SebaaN!, gHaus.SebaaN!-d4e-, JamesCartmen, JaSiHoNevsimalDopice.., KdeJsiHoVidel?:DDDDDDD, kocka, Kox_[NsR], lDwslSebaaN!, LR~, Marcel_Fisera, Maruska:3, mattex, max>PRO#KING, MaxPro>KINGcz, oS/^M4TT3X#, pA*_M4TT3X#, pes, petr_ruda, PEYSEK@2014, plaxy233_2, Player, Px|^M4TT3X, Px|^M4TT3X#, Px|^M4TT3X#., RoH//-SebaaN, RoH//KingBach, RoH//SebaaN, RoH//SebaaN!, RoH//SebaaN., RoH//SebaN, RoH//SebaN[US], RoH//^M4TT3X#, RoH//^M4TT3X#_, RoH//^M4TT3X#_., RomanKolacek, S4Y|^sebiK#, SBN.USG, SBN.USG-aV-, seb!k#, SebaaN, SebaaN!, SebaaN!d4e, SebaaN!sT~, SebaaN!~, SebaaN-4md-, SebaaN., SebaaN/4md, SebaaN~, SebaN, SebaN-4md-, SebaN-EPC-, SebaN4md, Sebania, SebanN~, SebaN[US], SebaN^|4md|, Seban~, sma, sR#//^M4TT3X#, sR#Amaze, sR#fffff^SebaaN!, sR#SebaaN!~, sR#^M4TT3X#, sR#^M4TT3X#1%, sR#^M4TT3X#[CZ], sR^#fffffSebaaN!/sma, sT~SebaaN!, sT~^M4TT3X#, TheHungalaBungala, TheSimpsons-Dwarph, TiTamUkazalPeroNeboCo?, UnG//SebaN<~, UnknownGuy/-4md-, UnmuteProsim/7dni.., Unmute_plis, USGSebaaN!, XeG//SebaaN, XeG//SebaaN!, XeG//SebaaN!sbn, XeG//SebaaN.sbn, XeG//Seboush, XeG//Ssmrdis, xG|^M4TT3X#LR, [!], [A.R.A]D/
kWolfCZ, [D4E]SebaaN, [D4E]SebaaN!, [FAF]-SebaaN, [FAF]NaneeS, [FAF]SebaaN, [FAF]SebaaN!, [FAF]SebaaNus, [HV]Ericsson, [NEXTMAP], [NsR]MeXx_Q#, [NsR]^M4TT3X#, [NsR]^seb!k#, [NsR]^Spinavej_Havran, [xRz]^M4TT3X#, ^HSD//LR~, ^HSD//M4TT3X#, ^Little.Reindeer>, ^M4TT3X#, ^M4TT3X#-4md-, ^M4TT3X#-EPC-, ^M4TT3X#LR, ^M4TT3X#UnG, ^M4TT3X#[sR#], ^M4TT3X^=[Sa]=, ^M4TT3X^Px|#, ^NabeS//4md, ^seb!k#, ^SebaN#, ^SebaN-4md-, ^SebaN//4md#, ^sebik#, _LR//, _LR~, _M4TT3X#, _SebaN//, _sebik#, ____LR//, _____LR^, |68|RajZ, |Dws|SebaaN!, |HSD|^M4TT3X#, |HSD|^seb!K#~>, |JDI|SebaaN!~, ~>dR.//4TT3X#, ~>Sebik^, ~>sR#^M4TT3X#<~, ~>sR#^SebaaN!/sma<~, ~>sR#^SebaaN!sma<~, ~>sR#^SebaaN<~, ~>sR^SebaaN!/sma<~, ~mS^M4TT3X#, ~NRF~^M4TT3X#, ~SebaaN, ~SebaaNEAP|, ~SebaaN|EAP|, ~Sebaa[N], ~TS~SebaaN, ~xS//Sebaa[N]
|
|