offline |
'Infernus' |
|
|
Joined: Mon 22. Sep 2014 15:35:53 Posts: 533 Location: Slovakia
|
Vaše jméno: Richard Nick: [OH]#pro Předchozí nicky (Jestliže jste používal jiný):Mr.Risho, Nikto#38, Michelin, ProGamer, Richard, Rix Věk (Minimálně 15 let): 13 (prečo nieje 14?) Points (Minimálně 150 000 points): 500k viac PlayTime (Minimálně 10 000 minut/7 dní): Login: Richard Zkušenosti s AP (Musíte umět ovládat admin panel): Mal som svoj server, takže 100% Skype (Na kterém budete k zastižení): richard-mta Proč bychom měli vzít zrovna Vás do AT? (minimálně 10 vět): Čaute, áno prečo zase ja Dávam tu príhlašku do naboru. Mam len 13 ale z AP viem robiť. Chcel by som biť admin kvôli Laggerom, camperom a ty čo majú malé FPS. Lebo nikto nechodí poriadne ani admin nieje na servere a voláme ako tupci. Ja som skoro vždy na MShoste. Bavý ma ten server, a čo mam 13, mne to je jedno len chcem byť adminom. Asi bude recj ale mne to je jedno. Už som adminom bol asi 5x - 8x. Raz Administrátor, Moderátor, a pomocný admin z levelom 4. Keď ma podporíte budem moc rád. Ďakujem moc, rád by som bol admin na tomto servery Váš čas na serveru denně: 3h - Niekedy to prehnám. Na jakém z našich serverů se nejvíce nacházíte: Shooter, DD a niekedy to osdm a DM. Budem rád keď ma podporíte. Ďakujem vopred. Assesment for Richard Bans: 5 (0 perma) Kicks: 54 Mutes: 26 Known aliases: #B34R, #BMW, #Drifter, #eY//^, #eY::., #LoveClanFoX::., #pro, #Richard, #Riso, #rixino, $CM$ExD|BMW, *<|Richard|>*, *F*C*Mr.Risho, *F*C*Mustang, *F*C*Risho, -aV-#ffff8OpeX, -aV-0p3X, -aV-eazy69<~, -aV-Michelin, -aV-OpeX, -aV-OpeX#~, -aV-ProGamer, -aV-Richard, -aV-Samuel, -aV-Skiller<~, -aV-Tajomny#01, -aV-W!p3r#!, -aV-W1p3r, -aV-wiper, -aV-[TDK]R3HAB, -DeF-, -DeF-iRichard#*, -DeF-Richard, -DeF-RiX, -iG-Richard, -LF-Wiper#, -WM-Lenka, .::OpeX#~, .::Wiper^, //
.Risho, 99]R!$h0, 99]R3HAB, ::., Drifter, Richard, West1|L&G|, DRIFTER, Richard, Risho, <~DRIFTER~>, =FoX=Richard, =LP=#B34R, =LP=#BMW, =LP=///BMW, =LP=Drifter, =LP=Richard, =LP=Westy, >BOSS, KINGRIX#, KINGRIX^^, Koniec?, Ks.Riso#, Ks.Sam#, L&G|///BMW, L&G|0Richard, L&G|<~DRIFTER~>, L&G|<~R1sh0~>, L&G|<~West1~>, L&G|GT|Richard, L&G|Mr.RishoCH, L&G|nP|Richard, L&G|Richard, L&G|Richard|GT|, L&G|Richard|nP|, L&G|Richard|SK|, L&G|Risho, L&G|Risho, L&G|Risho_west, L&G|West-Risho, L&G|Westy#22, L&G|~>R1sh0<~, L&G|~>R1sh0<~SK, Lenka, Lenka-_-, LenkaSK, Lewis*, LoveClanFoX!, Love_Clan_FoX, Man#!, Michelin, MiXxi^, MiXxi^#, MiXxi^#eS|, MiXxi^#VG//, MiXxi^#[99], MiXxi^#[NFS], MiX^#eS|, Monkey_#Drifter, Monkey_#Richard, Monty#!, Monty#~, Mr.iF|-, Mr.iF|-#, Mr.Opex, Mr.OpeX#, Mr.Risho, Mr.Wiper, m|X*Drifter, N!kto#38, Naty, npZ#, Ope-aV-, OpeX, OpeX#~, OpeX-aV-, OpeXF#~, pA*Mr.RishoCH, pA*~>Richard, Pre_vsetkych_debil_:(, ProGamer, ProMan, PsP|Mr.Risho, qS*#Drifter, R!ch4rd, R!ch4rd#!, R*ProGamer, R2A46A4iso, Ready, Richard, Richard#, Richard*, Richard//^, Richard[99], Risho#, Risho-|iF|-, RishoSK, RishoSVK, Risho|SK, Riso, Riso^//~, RiX, RiX#, Samuel, sF^#{R}~>, sF^Lewis#, sF^Richard, sF^Richard#, sF^Risho, sF^[R], sG]Crazy, sG]Lenka, sG]Rebel, sG]Richard, sG]Risho, sG]Riso, sG]RiX#7, Skrillex, SK|#Audi, SK|BMW, SK|Risho, SK|West1, SK|West1*ACL*, SlovakSkiller[O.o]2015, sR*#Drifter, TajnyUjo!, Tajomny#01, Tajomny#01-aV-, Tajomny[O.o]#01, uW//Lenka#!, uW//Man#, uW//Richard, uW//Risho, uW//Skrillex, uW//Skrillex#!, VG//Riso, viTa.Mr.RishoCH, viTa.SK|West1, W!p3r#!, W!P3R#02, WipeR, Wiper#!, Wiper#<~, Wiper[SK], Wojak, [99]4, [99]R3HAB, [99]Richard, [99]Richard//, [99]Riso, [99]Tu_#K4b3l, [AD]Richard#, [Audi]Ghoost, [BT]Richard, [DK]RiX, [HW]Lenka#, [IsP]Mr.Rishino, [IsP]Mr.Risho, [KoF]Risho, [Korn]Richard*, [NFS]#EpiC^, [NFS]#Peter!:3, [NFS]#Risho^, [NFS]#Riso^, [NFS]#Riso^//~, [NFS]#RiX^, [NFS]#RiX^//~, [NFS].::Richard::.[DJ], [NFS]BMX, [NFS]CompleteOperative, [NFS]Dead*, [NFS]EpiC<~, [NFS]iBeer//^, [NFS]Mr.Richard, [NFS]Mr.Risho, [NFS]Mr.Risho#, [NFS]nS//Risho#, [NFS]nS//Riso, [NFS]R#ard, [NFS]Richard, [NFS]Risho#, [NFS]RiX, [NFS]SRichard, [NsR]#AnoM, [NsR]Drifter, [NsR]Westy#22, [O.o]Man, [O.o]Michelin, [O.o]Michelin#!, [O.o]MicheLin//, [O.o]OpeX, [O.o]ProGamer, [O.o]ProGamer#!, [O.o]Tajomny, [OH]#pro, [OH]*SO<~, [OH]Michelin, [OH]OpeX, [OH]ProGamer, [SKOM]Lenka, [SKOM]Man#!, [SKOM]Richard#, [SKOM]Skrillex, [SK]BMW, [SK]Risho, [YeL]Infernus, []Mr.Riho, ^Comperative#38, ^f, ^Richard, ^RS, ^RS#!, |$K|Richard, |$K|RichardCH, |BL|#Richard, |BL|Richard, |DM|#Lenka|BL|, |DM|#Richard, |DM|Lenka|BL|, |DM|Richard|BL|, |DST|Richard, |ExD|BMW, |JDI|.::Red#-T-, |JDI|Mr.Risho, |JDI|Red, |JDI|Richard, |JDI|Richard#!, |JDI|Richard^, |JDI|RiX, |JDI|^RS, |MoD|Richard, |MoD|RiX, |VIP|Richard, |wp|Richard#, ~>#Drifter, ~>Hero#, ~>Homer^, ~|69|~Richard, ~|SS|~KristiaN