Takze takze..
Quote:
-Bude dobré , přidat do příkazů /flip, /fix, /nos, a dalších , které využijete v autě , aby se využívaly jen v autě. Př.: Můžete si koupit nitro i když jste mrtví (= Specujete) ::: Přidat do těchto příkazů if isPedInVehicle then , nebo if isPlayerDead then..
To je stupidita hracu... ale uvidime, treba to udelam
Quote:
-Pokud máte VIP, tak můžete si zvolit zda chcete aby se vám měnila pouze sekundární barva auta.Pro ty bez klanu , nebo možná i s , nevím, by bylo dobré dát i primární barvu.
Primarni barva byla, je a vzdy bude urcena klanem.
Quote:
-Na serverech DD vidím mapy typu [DD], ale nejvíce mně zaujaly mapy typu [SHOOTER]. Ty tam nemají co dělat , třeba [Shooter] Flatout, nebo [Shooter] EDOS ft. Ron1 - Shooter II . Včera jsme hráli , já jsem vůbec nevěděl že jsem na DD..
Pokud bude, zavolej lvl4 a on to smazne.
Quote:
-Nevím jak vy , ale když máte na DM carfade , bude dobré když z DD a FunDD carfade odstraníte , i HideCars se dá pěkně zneužít, dáte O a na DD a FunDD vás nikdo nemůže zabít..
Carfade tam zustat muze, jelikoz to je jedno jestli to tam je ci ne a car hide tam nefunguje.
Quote:
-Bude dobré když odstraníte z Admin Panelu příkazy /redo , set map a další . Bude lepší aby si mapy setoval každý sám za $$$ , protože pak si každý může rozmyslet a nemusí otravovat adminy. Potom každý žádá o AP jen kvůli set map , redo a asi konec..
Blbost.
Quote:
-Klany > Rozpadlé , by by mohly být někdy odstraněny, zvláště ty které jsou už dost dlouhou dobu neaktivní..
Se mazou neboj... nikomu neprekazi.
Quote:
-Chtělo by to vylepšit race GUI , vím , ale je to poněkud už dost dlouho co je tam tady toto, ne že by se mi to nelíbilo , ale chtělo by to něco nového. Klidně najdu , pomůžu , ale vážně něco nového.
Pokud myslis HUD prvky jako speed/HP bar (ktery jsou GUI no...), tak to tam je takto uz rok.. menit se mi to nechce
Quote:
-FUN server je skoro nenavštěvovaný , ale jak vidím , dřív na něm bývaly akce. Jsem proto pro znovu-zavedení akcí na FUN serveru, průměrná návštěvnost FUN vidím odhadem tak na 2 - 4 lidi ani ne za týden. Prostě "oživte" FUN !
FUN server byl kratce pred presunem serveru nejnavstevovanejsi.. hodnekrat byl plny (32 hracu). Uvidime... neaky akce budou.
Quote:
-Nevím jak vy , ale na serveru mi chybí hodně "grafiky" . Chtělo by to shader vody , aut možná , a tak. Dost mi to tam chybí
Car shader tam je uz rok tupce.. jinaci shadery jsou nepotrebny.
Quote:
-BOT : Dřív byl na serverech mikiho bot, ted uz není. Přidat z5 --- Místo getRootElement(), když se bota zeptám , dejte player, důvod : Spam v chatu. Takto se to bude psát jen mne a ostatní to neuvidí.
Na to uz prdim.
Hotovo
___________________Ten nepodstatnej hlavni admin