Traktotank wrote:
Dneska mi Buke dal taky Ban, dával mi kicky za fps, což já chápu, ale nechápu to když sem mu asi 2x psal aby mě nekickoval že přidávám hráče do klanu. Ano uznávám , že mi to trvalo trochu déle, ale řešilo se to, proč se pořád hráči v f3 ukazuje -HF- a ne L&G|Když už z -HF- odešel.
Takže nevím proč mi dal ban.. Ten hráč byl Kordy^// , Mmůžete se ho zeptat zda to takhle bylo..
1) Ban a kicky ti asi JEN TAK PRO NIC ZANIC nedával, asi jsi měl nízké FPS a chtěl aby sis ho fixnul, že by?!
2) Možná si nečetl, že jsi mu psal ať tě chvilku nechá na serveru (mohl být afk a pak přijít a kouknout TAB kde tě zase uviděl s nízkým FPS tak automaticky otevřel AP a kickoval)
3) Pokud máš stížnost nepiš to do jiné stížnosti, založ si vlastní (tím samozřejmě neříkám ať jdeš hned psát stížnost, jelikož jsi sám napsal, že chápeš že tě kickoval za FPS, takže kick, popř. ban byl oprávněný)
4) Nick hráče v F3 se aktualizuje po odpojení a znovu připojení se na server tedy /reconnect .
5) Znovu píšu, jak jsi sám napsal, měl jsi nízké FPS za což ti dával kicky, ty sis to FPS neopravil a proto zřejmě následoval ban. Nevidím v tom nic špatně.
K stížnosti, taky si myslím, že ban byl jasně oprávněný, jak psal Moki ... nadával jsi? Nadával. Za to je jasně mute popř. když se to opakuje atp. tak ban.